Kosten € 499,-
of 3 termijnen € 175,-
Totale duur 30 dagen
Materiaal blijft daarna beschikbaar

Om blijvende verandering mogelijk te maken is het belangrijk om bewustzijn te ontwikkelen, verbinding te maken met echt belangrijk is en tot slot te gaan oefenen. Wij leiden experts op die met deze laatste twee stappen aan de slag gaan in de praktijk. Graag biedt GaveMensen de basis om bewustzijn te creëren en daarmee verandering mogelijk te maken. De online training Imperfect Onderweg geeft een duidelijk beeld van de diverse thema’s en theorieën waarmee we werken. 

In dertig dagen tijd wordt wetenschappelijke kennis gekoppeld aan alledaagse situaties waarmee het bewustzijn wordt gestimuleerd hoe je als sensitief mens kunt werken aan kracht, mindset en persoonlijk leiderschap. Alles op jouw eigen manier en tijd. Op je smartphone, tablet of pc, vanaf de bank of onderweg in de trein.

Theorie als basis

Veel mensen denken dat HSP gelijk staat aan extra prikkelgevoeligheid. Inmiddels is wetenschappelijk bewezen dat het grootste kenmerk van hoogsensitiviteit echter het ‘diepere doordenken’ is. Hoewel dit een prachtige karaktereigenschap is kan het ook een nadelige uitkomst hebben in de praktijk wanneer nog onvoldoende geleerd is er goed mee om te gaan. Veel sensitieve mensen dromen er bijvoorbeeld van om zelfverzekerd, moedig, uniek, onverschrokken en vol onbegrensde mogelijkheden te zijn. Maar in werkelijkheid laten zij  de wensen van anderen voor die van henzelf gaan, soms zelfs voordat zij ze hebben uitgesproken.

Deze sterk theoretische training geeft je handvatten om jezelf te leren kennen. Wil je dichter bij jezelf leven en luisteren naar wat je echt wilt, ongeacht de mening van anderen? Grip krijgen op perfectionisme, controledrang of uitstelgedrag en meer vrijheid ervaren? In 30 video’s, opdrachten en uitdagingen ga je door herkenning naar erkenning en zo vol nieuwe inspiratie en mildheid imperfect te wereld in!

In deze training geeft Xandra de basiskennis door waarvan zij - toen ze jonger was - zelf had gewild dat haar hele omgeving dit wist, dat docenten en leidinggevenden dit begrepen, het haar zelf ook was uitgelegd. Het zal jou als coach of begeleider dan meer inzicht geven in de begaafde en/of gevoelige mensen die in je praktijk komen. En wanneer je interesse hebt in deze training voor jezelf zal het een basis vormen voor jouw toekomstige ontwikkeling.

Xandra van Hooffonline trainer

In mijn zoektocht naar wie ik was en hoe ik gelukkig kon worden als sensitief mens liep ik elke keer weer opnieuw tegen mezelf aan. Ik las tientallen boeken en volgende diverse trainingen maar geen enkel gaf me dé tip waarmee ik in balans bleef, me gelukkig voelde en ik 'in mijn kracht stond'. (ik kreeg dan ook bijna een hekel aan deze uitspraak). gevolg van het 'niet verder komen' was dat ik nog meer mijn best deed, hoopte op positieve feedback uit mijn omgeving en wilde geloven dat het in de verre toekomst vast beter zou gaan...

Op een gegeven moment begreep ik dat de kern was gelegen in mijn diepere doordenken. In de manier waarop ik me continue vragen stelde bij de wereld. Ik zag in hoe ik probeerde in mijn acties en antwoorden falen te voorkomen. Ik kreeg zicht op hoe het zou zijn wanneer ik me niet hoefde te bewijzen, op niemand indruk hoefde te maken. Het lukte me uiteindelijk om alle eerder verzamelde puzzelstukjes bij elkaar te gaan leggen...

Vanaf dat moment zag mijn leven er heel anders uit! Ik begon te begrijpen hoe emoties werkten en dat ik in beweging mocht gaan komen om me anders te gaan voelen. Ik begreep wat ik te doen had om gelukkig in het leven te staan, hoe ik verbinding kon ervaren door me kwetsbaar en open op te stellen en hoe ik moediger kon zijn op dagelijkse basis. Deze lessen geef ik in deze training aan je door. Ik geef je de theorie, de achtergrond, de basis waarop verder gebouwd kan worden. 

   

Mild naar jezelf in moeilijke tijden


Deze training helpt je om diep te graven in jezelf. Door te luisteren naar de videoboodschappen en de gestelde vragen met je mee te nemen, je dag in. Jezelf verdedigen is niet nodig, allemaal zijn we ‘imperfect onderweg’, altijd.

Je leert hoe je milder kunt worden naar jezelf en zelfverzekerder, positiever en constructiever in het leven kunt staan. Hoe je jezelf meer waardeert en accepteert, ook al ben je niet perfect. Je wordt uitgedaagd om eens goed naar je proces te kijken en te ervaren hoe je dingen nu écht doet. Soms voel je je daardoor tijdelijk onbekwaam of extra onzeker, maar uiteindelijk sta je vanzelf meer rechtop en groei je stapje voor stapje.

‘Imperfect Onderweg’ is de start van bewust in het leven staan, van échte groei. De start van blij zijn met jezelf en de wereld om je heen. Van een nieuw leven waarin je moed ervaart en bewust opzoekt. Schrijf je in en start vandaag nog!

Inhoud

Thema 1

Gevoelens van kwetsbaarheid
Jezelf permissie geven is de basis. Leer over gevoelens van angst, onzekerheid en kwetsbaarheid.

Thema 2

Reageren op uitdagingen
Begrijp waar gevoelens van perfectionisme en ‘door de mand kunnen vallen’ vandaan komen.

Thema 3

Patronen in communicatie
Leer over de kunst van ‘verhogen of verlagen’ en verkrijg een hele andere kijk op wat unieke talenten zijn.

Thema 4

Gevoelens van mildheid
De relatie tussen je basis voor zelfsturing (locus of control) en innerlijke criticus wordt in dit blok gelegd.

Thema 5

Toepassingen van de thema’s
In verbinding met jezelf en anderen. Wat is er nodig voor de eerste stappen van bewustzijn naar de praktijk.

   

FAQ (veelgestelde vragen)

Zal ik nu beginnen met de training of toch wachten tot mijn vakantie voorbij is?
De training kun je op je eigen tijd, in je eigen woning en op eigen tempo maken. Dat betekent dat je gerust tussendoor op vakantie kunt, je huis kan verbouwen of een weekje over kunt overslaan. De mailtjes die in je mailbox verzamelen kun je weer oppakken zodra je er tijd voor hebt.

Ik ben mijn werkboek kwijt. Kan ik een nieuwe downloaden?
Ja, dat kan. Hij is te vinden in het beginscherm van je training. Zie ook het antwoord hierboven.

Is het niet raar om naast de video’s met Xandra een andere coach te hebben?
Het is wellicht even wennen een ander gezicht te zien. Aan de andere kant: Inge, Marieke en Marielle worden omschreven als warm, sensitief en super betrokken. Zij begrijpen wat je voelt en ervaart. En ze zijn niet voor niets gevraagd als samenwerkingspartner in dit programma. Je zult merken dat na de eerste kennismaking je je snel vertrouwd bij hen voelt.

Ik ben coach, kan ik het programma inkopen zonder begeleiding? Ja dit kan. Je ontvangt de video’s en het werkboek en kunt dit zelf met anderen – naar eigen inzicht – inzetten en doornemen. Als opleidingsinstituut levert GaveMensen graag de kennis om jouw expertise te verrijken. Deze kennistraining kost zonder begeleiding 267 euro en is te bestellen via deze link.

Kies de juiste coach voor jou!

Je doorloopt het online programma en hebt de mogelijkheid om twee keer een coachgesprek met één van onze coaches te voeren. Alle coaches zijn bekend met het online programma en daarnaast kanjers in hun vak. Zij zullen er alles aan doen om hun expertise in deze gesprekken aan jou over te dragen.

Kies iemand die voor jouw gevoel bij je past. Met wie jij de klik voelt, die jouw thema heeft omarmt en weet hoe jij je voelt. In de eerste mail die je ontvangt na je betaling ontvang je een link naar een keuzeformulier waar je aan kunt geven naar wie jouw voorkeur uitgaat. Je gewenste coach zal daarna contact met je opnemen om je afspraken in te plannen en dan gaan jullie aan de slag! Met welke kanjer ga jij de komende tijd aan de slag?

Inge Corstiaans

Een belangrijk thema in mijn werk is mindset of mindshift. Wat zijn jouw opvattingen over (je) kwaliteiten, intelligentie en talent? En welke invloed hebben die overtuigingen op jouw keuzes en ontwikkeling? Hoe ga jij om met tegenslagen, uitdagingen en kritiek? Hoe ontwikkel je LEF? Graag ga ik hierover twee uur met je in gesprek en daag je uit om spannende stappen te gaan zetten in je leven! Lees meer via Mier / Platform Mindset.

Marielle van der Burgt

Het ene moment kun je de hele wereld aan, voert jouw enthousiasme het hoogste woord. Het volgende moment voel jij je moe en krijg je niets uit handen. Je snapt het soms zelf niet eens. Hoe fijn zou het zijn als je meer balans ervaart in je leven? Het hebben van een gevoelig karakter is een kracht, geen zwakte die opgelost moet worden. Graag ga ik hierover twee keer een uur het gesprek met je aan. Lees meer op mijn website.

Nathalie van Kordelaar

Je weet dat je tot veel in staat bent. Maar je krijgt het benauwd wanneer je dit aan de buitenwereld dient te presteren. Hoe zou jouw wereld eruitzien wanneer je op niemand indruk hoeft te maken? Wanneer je niet door de mand kunt vallen? Herken jij je als volwassene in het beeld van de hoogbegaafde onderpresteerder? Na aanschaf van dit programma ga ik hier graag twee keer het gesprek met je over aan. Lees meer op de Incontexto website.

Marieke van der Zee

Soms kun je iets nog zo goed weten, zonder te oefenen en er in de praktijk mee aan de slag te gaan verandert er op een dieper gevoel niet wat je voelt. Mijn specialisatie ligt als psycholoog en voormalig manager / projectleider in de manier waarop jij jouw rol als ouder invulling geeft. Graag ga ik met je in gesprek over de thema’s in deze training in relatie tot de jouw rol als ouder en je opvoedingsvaardigheden. Lees meer op mijn website: Buro Mare.

Informatie & Inschrijven

30 dagen online training inclusief:

  • 30 dagen video's en geluidsfragmenten
  • Werkboek met informatie, opdrachten & vragen 
  • Toegang tot de besloten Facebookgroep
  • 2x een uur coaching door een begeleider naar keuze

Dat klinkt super, ik schrijf me gelijk in!

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Betaling is mogelijk via overboeking /IDEAL. 

Handmatige betalingen hebben max. 7 dagen verwerkingstijd