Als HB/HSP professional is het goed om je kennis op het hoogste niveau te houden. Om je bestaande denkkader uit te breiden met nieuwe concepten of nieuwe invalshoeken en in contact te zijn met collega’s die hun vak ook serieus nemen. Door meer kennis en inzicht in de fundamentele principes achter HSP, overprikkeling en emotionele uitdagingen ben je in staat om vanuit een breder perspectief naar je eigen handelen te kijken en nog beter aan te sluiten bij de ander. Zoek jij verdieping, verbreding en verrijking, maar lijk je elke keer dezelfde theorie tegen te komen? Dan zullen deze masterclasses het verschil maken, je blik verruimen en je in beweging brengen!

Masterclasses zijn eendaagse trainingen over verschillende onderwerpen op het gebied van hoogsensitiviteit. Door het volgen van masterclasses kun je je expertstatus verdiepen op een specifiek gebied.
– Voor professionals die geen oude wijn in nieuwe zakken zoeken.
– Basiskennis wordt verondersteld, dus in één dag ga je direct de diepte in.
– Max. 10 deelnemers zodat er voldoende ruimte is voor verdiepingsvragen.

Breng je kennis in beweging!

In de masterclass ‘Making sense of sensitivity‘ bekijken we de oorspronkelijke theorieën over persoonlijkheid en temperament, gaan we dieper in op HSP als concept en ontdekken de nieuwste inzichten en onderzoeken.

In de masterclass ‘System overload‘ gaan we in op het biologische proces van stress, ontdekken we de zeven emotionele uitdagingen en koppelen deze aan tien bewezen interventie-categorieën voor (emotionele) stressverlaging.

In deze masterclass leer je alles over verbinding, rejection sensitivity, de mindsets en het continue proces dat je doorloopt om jezelf (en anderen) te blijven ontwikkelen. Masterclass in ontwikkeling. Meer info volgt. 

Informatie & Inschrijven

Tijd

9.30 - 17.00 uur

Locatie

Kraayenberg 8020 te Wijchen

(kijk op de contactpagina voor een plattegrond van de school

Locatie

Voor koffie/thee en (broodjes)lunch wordt gezorgd.

Certificaat

Je ontvangt aan het einde van de dag een deelnamecertificaat op naam.


  € 195,-