• masterclasses
  • imperfect onderweg
  • supervisie
  • opleidingen
  • Master of emotions

Feedback over de trainer

Alles komt in beweging bij jou, door jou. De manier waarop jij je openstelt, kwetsbaar op durft te stellen en verbinding maakt. Is de reden dat dit de enige werkelijk waardevolle opleiding betreffende HSP is. Dank je wel!

Jay! Zo leuk hoe jij dingen zo lekker visueel en levendig brengt, al die verbinding legt en iedereen ziet. Dit is nu al een fantastisch jaar en we zijn nog maar net begonnen :)

Als ik de woorden heb gevonden wat je met me doet en teweegbrengt….. je maakt me sprakeloos in positieve zin! Dank je wel voor je liefdevolle begeleiding en schoppen onder de kont!

Feedback over de opleiding

Gevuld hoofd, hart & buik, veel geoefend, gelachen, hard nagedacht. Mooie oefeningen uitgevoerd en in mijn gereedschapskist gestopt.

Genoten van alle verbindingen die je legt en die mij aan het denken zetten. Fijn hoe we de diepte ingingen met de oefeningen. Ik voelde me uitgedaagd wat maakte dat ik ging durven. Het zorgt er op zo’n natuurlijke manier voor dat ik mee wil doen, denken en voelen!

Mooi hoe alles uiteindelijk één geheel wordt waarbij groeimogelijkheid blijft tot individuele verdieping. Doordat we diep op oefeningen ingingen kreeg ik nieuwe inzichten, meer dan gedacht. Het maakte dat ik meer openstond voor nieuwe oogpunten waardoor ik weer meer vragen heb waar ik mee verder kan.

Warm aanbevolen
Helemaal happy!