Zendtijd voor je ziel
Elke maand reserveer ik één woensdagochtend voor speciale gesprekken. De afgelopen jaren heb ik meermaals meegemaakt dat er door een gesprek wat ik met hem of haar had ineens bij iemand meer ruimte kwam, er een interne oproep ontstond een (nieuw) bedrijf vorm te geven of een genegeerd talent te omarmen. Wat deze mensen met elkaar overeenkomstig hadden was dat ze heel sterk voelden dat ze 'iets' met me wilden bespreken al wisten ze nog niet wat dat dan was en ze voelden zich enigszins beschaamd juist omdat er alleen maar dat interne stemmetje was dat zei 'doe nu maar, dit is goed'. Het waren geen koffiedates met het doel te netwerken, gecoacht te worden, te verkopen of vrienden te worden. Dit kwam niet uit het denken voort, dit was een innerlijk fluisteren.

Ik maak gratis tijd vrij als je voelt dat je mij éénmalig moet spreken. Waarom? Dat ontdekken we samen! We spreken af in een cafeetje (Brownies & Downies) in het centrum van Wijchen. Het enige wat je betaalt is jouw en mijn koffie (of thee). Laat me via het aanmeldformulier weten waarom je me wilt spreken. Kijk HIER voor de beschikbare data en reserveer (na akkoord) je favoriete tijdslot.