Come out and play!

Brave meisjes schrijven geen geschiedenis. Jongens trouwens ook niet! Ik zie dat wanneer mensen het onvoorspelbare durven te gaan omarmen, ze de persoon of ondernemer worden die ze altijd al wilden zijn. Niet langer de toekomst controleren, maar vanuit speels leiderschap accepteren dat de wereld complex en chaotisch is en alleen al daarom een uiteenlopende reeks mogelijkheden biedt. Het durven leven vanuit visie, zonder dit in steen te beitelen. Het constant meebewegen met het leven zonder alles te perfectioneren. Dát is wat een fundamentele bron van plezier, vreugde en welzijn brengt in je werk, je leven of onderneming. 

Een speelse houding in het leven stelt je in staat te genieten. Het maakt dat je durft te experimenteren, ondernemen in het onbekende, los van patronen en gewoonten. Alles is mogelijk. Je verbeelding wordt bevrijd, je creativiteit loopt uit de hand en je gekste ideeën zijn misschien wel de meest betekenisvolle. Je neemt risico's en soms beland je op onverwacht en misschien zelfs controversieel terrein. Het is hier waar er een soort 'wrijving' ontstaat tussen jou en de wereld. Waar plezier en spanning elkaar omhelzen in het moment. Het is daar waar je nieuwe paden mag bewandelen. Het pad van flow en moeiteloosheid. Van genieten en fun. Het pad naar jouw toekomst. Gaan we samen op weg?

Als expert op het gebied van de menselijke ervaring én ontwikkeling, als coach en mentor, als moeder en als voormalig juf, teamleider, manager en ervaren ondernemer, die gevoelig, zakelijk én intuïtief is, begeleid ik je graag als een gids. Natuurlijk kun je alles alleen doen en uitpuzzelen. Maar vanaf nu is dat niet meer nodig. 

Keuze 1: de strippenkaart
Kies voor een strippenkaart en bepaal zelf hoe je deze uren inzet. Dit kan op maandag en dinsdag. De sessies zijn max. 60 minuten en vinden plaats via de telefoon of via skype. Een strippenkaart is 6 maanden geldig. Lekker makkelijk want je kunt zelf online je sessies inplannen. Met eigen verantwoordelijkheid; zorg dat je jouw sessies tijdig inplant, anders vervallen ze. 

5 online sessies · 449 euro
7 online sessies · 599 euro
10 online sessies · 749 euro

Keuze 2: een dagdeel exclusieve aandacht
Dit is ultieme luxe. Een hele woensdagochtend van 9.00 tot 12.30 uur Xandra's passie, kennis en kunde speciaal voor jou. Relaxed op locatie in Wijchen alle tijd voor haar onverdeelde aandacht, vragen, interventies, invoelingsvermogen en scherpe blik.

1 dagdeel · 299 euro 

Keuze 3: Zendtijd voor je ziel
Elke maand reserveer ik één woensdagochtend voor speciale gesprekken. De afgelopen jaren heb ik meermaals meegemaakt dat er door een gesprek wat ik met hem of haar had ineens bij iemand meer ruimte kwam, er een interne oproep ontstond een (nieuw) bedrijf vorm te geven of een genegeerd talent te omarmen. Wat deze mensen met elkaar overeenkomstig hadden was dat ze heel sterk voelden dat ze 'iets' met me wilden bespreken al wisten ze nog niet wat dat dan was en ze voelden zich enigszins beschaamd juist omdat er alleen maar dat interne stemmetje was dat zei 'doe nu maar, dit is goed'. Het waren geen koffiedates met het doel te netwerken, gecoacht te worden, te verkopen of vrienden te worden. Dit kwam niet uit het denken voort, dit was een innerlijk fluisteren.

Ik maak gratis tijd vrij als je voelt dat je mij éénmalig moet spreken. Waarom? Dat ontdekken we samen! We spreken af in een cafeetje (Brownies & Downies) in het centrum van Wijchen. Het enige wat je betaalt is jouw en mijn koffie (of thee). Laat me via het aanmeldformulier weten waarom je me wilt spreken. Kijk HIER voor de beschikbare data en reserveer (na akkoord) je favoriete tijdslot.