Master of Emotions is een uniek eenjarig opleidingstraject tot hoogsensitiviteitsexpert op HBO+ niveau. Geschikt voor professionals die vanuit de fundamentele wetenschappelijke principes over sensitiviteit, emoties en ontwikkeling, in staat willen zijn om creatief hun eigen ‘tools’ te ontwikkelen en aan te passen aan de situatie. Dit kan alleen als je werkelijk het proces van je cliënt of leerling begrijpt en overziet. Vanaf de eerste module ga je met de theorie en met jezelf aan de slag, waardoor je direct inzicht verkrijgt én leert toe te passen. 

De opleiding Master of Emotions pakt de uitdagingen voor hoogsensitieve mensen (kinderen, jongeren en volwassenen) aan vanuit de kern: het diepere doordenken. Dit uit zich onder andere in het analyseren van status en verbinding in sociale situaties en het eigen aandeel daarin. Vanuit de gedachte dat gedrag niet gaat om ‘wat’ mensen doen maar om ‘hoe’ ze zaken proberen voor elkaar te krijgen, duiken we met emoties als basis de diepte in. Status en verbinding zijn namelijk voelbare en zichtbare drijfveren en vormen de intentie achter woorden en gedrag. Door inzicht in deze processen is het mogelijk er grip op te krijgen.

Waar de meeste opleidingen stoppen gaan wij door!

In een jaar tijd leer je anders naar interactie kijken en daardoor de uitdagingen die sensitieve mensen ondervinden in hun leven van binnenuit begrijpen. Enkel vanuit jouw eigen gevoel bij verbinding en status kun je starten om het proces in de vingers te gaan krijgen. In jezelf vind je de gevoelens die met het diepere doordenken gepaard gaan. En daar vind je ook de sleutel om ermee te dealen en te leren om als sensitief mens gelukkig en succesvol door het leven te gaan.

Oefeningen en technieken zetten we ondersteunend in, om de theorie eigen te maken en deze te doorleven. Na de opleiding ben je daarom in staat je eigen materiaal en methodieken te verzamelen of je reeds gevulde rugzak met meer impact in te zetten. Om dit te doen gaan we ook aan de slag met jou. Want jij bent de allerbelangrijkste schakel op weg naar de ander!

Deze integrale opleiding is aanvullend op een (ped)agogische opleiding en praktijkervaring. In de opleiding wordt een behoorlijke mate van zelfstudie gevraagd. Heb jij behoefte om naast deze inhoudelijke kennis ook ondersteund te worden op het gebied van ondernemersvaardigheden, kijk dan eens bij ons VIP-aanbod

Het is mijn expertise de wetenschappelijke kennis van innerlijke processen bij gevoelige slimme mensen om te zetten in bruikbare modellen zodat je jezelf in kunt zetten als grootste kracht. Gedurende de opleiding krijg je toegang tot de Toolbox voor Verandering. Een goudmijntje waarin ik mijn beste oefeningen uit de afgelopen jaren voor je verzameld heb. In de 10 uur één-op-één supervisie die je met me krijgt, neem ik deze graag met je door. Zo vorm je -samen met de inhoud van de opleiding- jouw unieke eindproduct, interventie of lessenserie zodat je uiteindelijk een hoogwaardig product hebt waar je mee aan de slag kunt.

   

Van HSP deskundige naar expert, dat traject begint hier!

   

Volledig verzorgde opleidingsdagen (regio Nijmegen) van 9.30-17.00 uur

28/29 sept 2017

16/17 nov 2017

11/12 jan 2018

01/02 maart 2018

19/20 april 2018

14/15 juni 2018

HSP en stressmanagement. 

De pijlers voor blijvende verandering bij HSP'ers

Zelfbewuste emoties in relatie tot succes en falen

Uitdagingen in de biologische en morele ontwikkeling

De ontwikkelingslijn van sociale emoties en uitdagingen bij hoogbegaafdheid

Integratie en examinering

Online supervisie momenten zijn bij voorkeur in te plannen op de volgende dagen:

26/27 okt 2017

21/22 dec 2017

15/16 febr 2018

05/06 april 2018

24/25 mei 2018

Supervisieblok 1

Supervisieblok 2

Supervisieblok 3

Supervisieblok 4

Supervisieblok 5

Kosten voor de opleiding

De kosten voor deze BTW vrijgestelde opleiding bedragen € 3.500,- per persoon. Betaling in vier termijnen is mogelijk. Bij inschrijving voor 1 augustus 2017 wordt hier geen kleine meerprijs voor in rekening gebracht.

De opleidingsprijs is inclusief uitgereikte lesmaterialen, 10 uur begeleiding/ supervisie en examen inclusief eenmalige herkansing. Je krijgt direct vanaf je inschrijving toegang tot de basistraining 'Imperfect Onderweg' zodat je gelijk aan de slag kunt met de basistheorie. Voor koffie/thee, fris en een uitgebreide broodjeslunch gedurende opleidingsdagen wordt gezorgd. Na behalen van de opleiding is er de mogelijkheid voor gratis vermelding op de website.​ 

Inschrijving

Voor deze opleiding kun je je vanaf heden inschrijven. Geef via onderstaande link je gegevens door of lees de studiegids voor meer informatie.

Informatie & Inschrijven

VOL. 8 plekken vergeven, 2 in optie. Geen wachtlijst

Bij meerdere mensen die zich op de wachtlijst laten plaatsen ga ik een co-trainer regelen zodat iedereen wel kan starten maar de groepen qua grootte werkbaar blijven gedurende de oefeningen.

Opleiding (3500,- / 4x 875,-) inclusief:

  • Twaalf opleidingsdagen van 9.30 - 17.00 uur
  • Map met opleidingsmateriaal.
  • 5x twee uur online supervisie
  • Examinering en mogelijkheid tot herkansing
  • Extra: gratis deelname aan Imperfect Onderweg!