Om onszelf te vinden
hebben we elkaar nodig

Je kent ze wel, de mensen die -wellicht net zoals jij- diep geraakt kunnen worden door de schoonheid van het leven. Die genieten van kleine dingetjes waarin alles 'klopt' of momenten van écht contact. De mensen die zich altijd overal vragen bij kunnen stellen, niet om lastig te doen maar omdat hun hoofd gewoon alle kanten uit gaat. Mensen die begrijpen wat anderen non-verbaal vertellen maar het soms ontkennen wanneer je het bespreekbaar maakt. Mensen die de wereld intenser beleven en graag eraan bijdragen deze tot een mooiere plek te maken..

En soms komt het voor dat deze mensen het gevoel krijgen dat hun gevoel - een combinatie van twijfel en onzekerheid - niet hóórt. Dat een mens gewoon blij en onbezorgd door het leven zou moeten kunnen stappen zonder alles diep door te denken en zo snel geraakt te worden. In die momenten zijn ze gevoelig voor een specifiek verhaal dat verteld wordt in de coachingswereld en wat gaat als volgt; ik ben ook zoals jij, en ik had diezelfde gevoelens. Maar ik heb dit-en-dit gedaan en nu heb ik nergens meer last van. Dat zou jij ook moeten doen! En ik wil je erbij helpen. Als je dit product/deze dienst van me koopt dan zul je je 100% beter gaan voelen en authentiek kunnen leven.

Fuck that! Ze zijn niet gebroken. Er ís niets mis met hen. Ze hebben geen sensitiviteits-make-over nodig. En je kunt hoogsensitiviteit al helemaal niet genezen. Simpelweg omdat het geen ziekte is. HSP is een persoonseigenschap die invloed heeft op de manier waarop je de wereld ervaart. Sterker nog: hoogsensitiviteit is een prachtige eigenschap met vele voordelen voor de groepen waarin we ons bevinden (zoals elk talent zijn voordeel heeft). 

GaveMensen probeert dan ook niemand 'in z'n kracht te zetten'. We helpen mensen hoogsensitiviteit beter te begrijpen zodat ze in staat zijn goede keuzes te maken, alle gevoelens toe te laten en ermee te dealen en niet langer te vermijden wat ze lastig of moeilijk vinden, maar juist ernaar toe te gaan waar 'het soms schuurt'. Want de wereld heeft meer leuke, empathische, vrije en gave mensen nodig. Meer mensen zoals jij en de klanten waar je mee werkt!

Laten we alle leuke, fijne voorbeelden en voordelen in deze groep delen

Sluit je aan!

Met de groep Sensitieve revolutie wil ik stimuleren dat we sensitiviteit als kwaliteit gaan zien. Wees welkom als je een positieve bijdrage wilt leveren!

De wereld heeft meer leuke, intense, fantasierijke, positief kritische gave mensen nodig. Mensen zoals jij. Dus vind je Tribe. Hou van jezelf en van anderen. Leef met onvoorwaardelijk enthousiasme. Repeat.  

NB: Als HB en HSP coaches kunnen we elkaar ook vinden, inspireren, helpen en samenwerken. Daar zijn aparte groepen voor. Kijk hier voor meer informatie over groepen en netwerken waarin voldoende ruimte is voor verschillen, zodat we elkaar juist aan gaan vullen. We stimuleren elkaar, helpen elkaar over drempels heen en zorgen daardoor samen voor individuele groei. Ontplooi jezelf door denken én door doen!