Sluit je aan!

Je kent ze wel, de mensen die -wellicht net zoals jij- diep geraakt kunnen worden door de schoonheid van het leven. Die genieten van kleine dingetjes waarin alles ‘klopt’ of momenten van écht contact. De mensen die zich altijd overal vragen bij kunnen stellen, niet om lastig te doen maar omdat hun hoofd gewoon alle kanten uit gaat. Mensen die begrijpen wat anderen non-verbaal vertellen maar het soms ontkennen wanneer je het bespreekbaar maakt. Mensen die de wereld intenser beleven en graag eraan bijdragen deze tot een mooiere plek te maken..

En soms komt het voor dat deze mensen het gevoel krijgen dat hun gevoel – een combinatie van twijfel en onzekerheid – niet hóórt. Dat een mens gewoon blij en onbezorgd door het leven zou moeten kunnen stappen zonder alles diep door te denken en zo snel geraakt te worden. In die momenten zijn ze gevoelig voor een specifiek verhaal dat verteld wordt in de coachingswereld en wat gaat als volgt; ik ben ook zoals jij, en ik had diezelfde gevoelens. Maar ik heb dit-en-dit gedaan en nu heb ik nergens meer last van. Dat zou jij ook moeten doen! En ik wil je erbij helpen. Als je dit product/deze dienst van me koopt dan zul je je 100% beter gaan voelen en authentiek kunnen leven.

Fuck that! Je bént niet gebroken. Er ís niets mis met je. Je hebt geen sensitiviteits-make-over nodig. En je kunt hoogsensitiviteit al helemaal niet genezen. Simpelweg omdat het geen ziekte is. HSP is een persoonseigenschap die invloed heeft op de manier waarop je de wereld ervaart. Sterker nog: hoogsensitiviteit is een prachtige eigenschap met vele voordelen voor de groepen waarin we ons bevinden (zoals elk talent zijn voordeel heeft).

GaveMensen probeert dan ook niemand ‘in z’n kracht te zetten’. We helpen mensen hoogsensitiviteit beter te begrijpen zodat ze in staat zijn goede keuzes te maken, alle gevoelens toe te laten en ermee te dealen en niet langer te vermijden wat ze lastig of moeilijk vinden, maar juist ernaar toe te gaan waar ‘het soms schuurt’. Want de wereld heeft meer leuke, empathische, vrije en gave mensen nodig. Meer mensen zoals jij!

Laten we in deze groep alle leuke, fijne voorbeelden en voordelen delen!

Deze groep is specifiek voor coaches en docenten van hoogbegaafde kinderen/ jongeren en volwassenen.

Deze groep is specifiek voor coaches van hooggevoelige kinderen of ondernemers die werken met HSP volwassenen.

In deze Facebookgroepen kunnen professionals elkaar vinden, inspireren, helpen en samenwerken. Er is voldoende ruimte voor verschillen, zodat we elkaar juist aan gaan vullen. We stimuleren elkaar, helpen elkaar over drempels heen en zorgen daardoor samen voor individuele groei. Ontplooi jezelf door denken én door doen.

Doel van deze groepen is tweeledig: Enerzijds wil ik stimuleren dat we met elkaar onze doelgroep in hun kracht zetten op een manier dat niet zozeer de omgeving aan hen aangepast wordt, maar zij zich persoonlijk ontwikkelen. En wat kunnen wij daarin van elkaar leren. En daarnaast zelfreflectie/spiegelen van onszelf dmv vragen/ervaringen die je kan voorleggen aan groepsleden. Ook in het kader van jouw persoonlijke ontwikkeling. Kernwaarden zijn; leven vanuit het hart, ervarings- en ontwikkelingsgericht. Ik bied voor professionals een plek om co-creatie te laten ontstaan, mogelijkheden voor intervisie en doorverwijzingen.

Meld je aan door in de groep zelf en stuur mij een kort berichtje ter introductie van jezelf of beantwoord online de vragen. Wees welkom!