De Moed om te Falen trainers

Hieronder een lijst met gecertificeerde De Moed om te Falen trainers. Alle trainers hebben de achtdaagse train-de-trainer opleiding gevolgd, gericht op het aanleveren van een groeimindset bij hoogsensitieve mensen. Met de licentie die zij ontvingen zijn ze in staat om onafhankelijk van het opleidingsinstituut trainingen te verzorgen voor kinderen, jongeren of volwassenen. Deelnemers aan een De Moed om te Falen-groep krijgen de kans om hun moed en sociaal-emotionele vaardigheden te ontwikkelen op het tempo en de manier waarop dat het beste past.

Per trainer de belangrijke, aanvullende specificaties of doelgroepen vermeld. GaveMensen heeft hier geen invloed of controle op. We raden scholen of ouders aan om te controleren of de MotF trainer een originele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kan overhandigen en adviseren om te kiezen voor een trainer met een bevoegdheid om te werken met kinderen en/of jongeren (leerkracht, psycholoog etc.). voor volwassen geldt als belangrijkste criteria dat men zich veilig en geborgen mag voelen bij de trainer zodat openbloeien mogelijk is. Voorts fungeren de trainers onafhankelijk van GaveMensen, het opleidingsinstituut kan dan ook niet de kwaliteit waarborgen. Mochten er klachten zijn over een trainer dan worden wij hier graag van op de hoogte gesteld.

Provincie en woonplaatsNaamWat doet deze trainer?DoelgroepContactgegevens 
Limburg,
Bergen
Petra van MeijelIk ben juf en talentbegeleider (in de regio Noord- en Midden Limburg). Als talentbegeleider werk ik samen met kinderen aan het goed leren omgaan met hun slimme brein. Hoe richt je je aandacht op werk wat te gemakkelijk of juist te moeilijk is? Hoe plan je je werk? Hoe is je mindset? Hoe ga je om met je emoties als je faalangstig bent of perfectionistisch? Kun en durf je jezelf te zijn en te blijven? In de begeleiding staat het kind centraal, het is altijd maatwerk. Maar dan wel vanuit het hart!KinderenTalentvolTalent
Zuid-Holland,
Omgeving
Krimpenerwaard
Truus van der WalNaast mijn werk als Plusklasleerkracht/Intern Begeleider ben ik eigenaar van De Jonge Uilen. Behalve individuele begeleiding, training en advies geef ik mindset groepstrainingen. Mijn doelgroep is kinderen in de basisschoolleeftijd. Mijn training voor kinderen met faalangst is oprecht een training. Er wordt vooral geleerd door te doen en steeds weer te proberen, We spelen veel spelletjes, oefenen met drama en improvisatie en hebben vooral veel plezier. Naast de “Moed om te Falen” ben ik ook Braingym- en Rots en Watertrainer.KinderenDe Jonge Uilen

www.dejongeuilen.nl
info@dejongeuilen.nl
06-20069593
Zuid-Holland,
Oude Tonge
Priscilla LooijIk ben benieuwd... Heb jij de moed om te falen? En ben je bereid in het diepe te springen, maar wel mét zwemvest, duikbril en zelfs snorkel als dat nodig is voor jou of je kind? Ik bied oa het Traject Silly me! Een traject voor volwassenen die graag aan de slag willen met hun faalvaardigheid. En daarnaast traject Silly Kids! Een traject voor kinderen van ongeveer 9 t/m 12 jaar en hun ouders.Kinderen en volwassenenSilly Coaching

www.sillycoaching.nl
info@sillycoaching.nl
06-83796688
Noord-Brabant,
Den Bosch
Bianca KuijpersIn mijn lespraktijk kom ik vaak leerlingen tegen die erg perfectionistisch zijn in het saxofoonspel en bang zijn om alles fout te spelen. Helaas hebben zij bij die "fouten" (vooral als ze een andere noot spelen dan er genoteerd staat) een ander gevoel dan ik ze probeer bij te brengen, namelijk dat op die manier juist vaak nieuwe muziek ontstaat, of de bestaande muziek een andere betekenis krijgt... Kinderen
Gelderland,
Apeldoorn
Martine Brussee-GildeVolwassenen
Overijssel,
Heino
Maike Korte-NederveldAls leefstijlcoach begeleid ik mensen naar een gezondere leefstijl door het werken aan je emoties en je mindset. Wat wil jij bereiken? Wil jij meer energie om leuke dingen te doen? Een lichter & gezonder lijf, leven en werk? Je leefstijl inrichten zodat deze beter bij jou past? Heb je al zoveel faalervaringen achter de rug, dat je denkt dat dit voor jou niet haalbaar is? Graag werk ik met jou zodat jij jezelf van het tegendeel kan bewijzen! VolwassenenMind-Sense-Go

www.mind-sense-go.nl
06-44576787

Gelderland,
Enschede
Erika Götzke
Noord-Brabant,
Zevenbergen
Esmeralda KortewegIk ben gecertificeerd burn-out expert, executive coach en werkgelukdeskundige. In mijn loopbaan heb ik keuzes moeten maken die niet altijd makkelijk waren, maar die me wel geleerd hebben wat werkgeluk is. En hoe je dat kunt bereiken. Het is belangrijk dat je je laat verrassen door onverwachte mogelijkheden. En daarbij durft te falen.

Mijn kennis deel ik nu met mijn klanten. Want ik gun iedereen een baan met uitdaging, zingeving, plezier en ontwikkeling. Mijn missie: iedereen gelukkig aan het werk!
VolwassenenDe Gelukkige Loopbaan

www.degelukkigeloopbaan.nl
esmeralda@degelukkige-
loopbaan.nl (z streepje)
06-43278426
Overijssel,
Deventer
Sanne HarlemanIn de Breinsmederij werken we aan het versterken van verbindingen. Verbindingen in je eigen brein en verbindingen met de mensen om je heen. We leren je op een andere manier naar verschillende breinen te kijken en zetten je graag in beweging om blokkades op te heffen of, nóg beter, te voorkomen. Vooral als die blokkades ontstaan door breinen die moeite hebben met sociale interactie, zoals bij autisme, hoog sensitiviteit en (hoog)begaafdheid. Je wordt uitgedaagd op zoek te gaan naar jouw comfortzone en het spannende stukje daarbuiten of leert hoe je de comfortzone van anderen vindt. Zo smeden we samen aan een veilige omgeving waarin je elkaars verschillen omarmt, iedereen tot zijn recht komt en samen het leven veerkrachtig tegemoet kunt treden.Kinderen en VolwassenenDe Breinsmederij

http://www.breinsmederij.nl/
sanne@breinsmederij.nl
06-11926825
Noord-Brabant,
Deurne
Ingrid van der HeijdenHet is mijn missie is om (hoog)gevoelige grote en kleine mensen weer te laten SCHITTEREN, zodat je met een FONKELING in je ogen naar huis gaat. Ik werk hierbij ook graag in de natuur waardoor je weer in verbinding kan komen met je eigen natuur; wie ben jij en wat voel jij? Letterlijk en figuurlijk stilstaan bij waar je staat en waar je heen wil gaan. En deze weg mag best af en toe een kronkeltje of een hobbeltje hebben, want dat maakt het juist allemaal veel avontuurlijker!
Droom, durf, doe en.... Fónkel!
Kinderen en volwassenenFonkel Coaching
www.fonkelcoaching.nl

Zijn en Zo
www.zijnenzo.com
zijnenzo@gmail.com
06-22220942
Noord-Brabant,
Deurne
Marinet AntonidesVolwassenenZijn en Zo

www.zijnenzo.com
zijnenzo@gmail.com
06-14336342
Gelderland,
Doetinchem
Simone JansenAls coach begeleid ik mensen en samen kijken wij naar de toekomst. Soms is een duwtje in de rug net wat je nodig hebt. Ik ben ervan overtuigd dat jij als mens je unieke talenten hebt. Voor deze stap heb je moed nodig maar mag je ook falen in dit traject? Jazeker en graag zelfs want daardoor raak je een diepere laag en kan ik je laten inzien dat falen ook leuk en leerzaam kan zijn.

VolwassenenSJ Coaching & Recruitment

www.coachenrecruiter.nl
simone@coachen-
recruiter.nl (z streepje)
06-22406832
Irina Krajewski
Zuid-Holland,
Arkel / Gorinchem
Sasha JansenVanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe beperkend en het lastig het kan zijn om je te laten leiden door angst om te falen, af te gaan of er niet bij te horen. Daarom begeleid ik kinderen en ouders in de Lefclub en leerkrachten in de training 'Het lef om te falen'. Met elkaar gaan we -vanuit veiligheid en vertrouwen- het avontuur aan. Op weg naar het lef om te falen en stralen! Kinderen en volwassenenKind in de Kijker

www.kindindekijker.nl
info@kindindekijker.nl
06-45532355
Gelderland,
Zevenaar
Chantal BerensTuurlijk mag je fouten maken, het is al heel fijn als je het probeert!' Het klinkt zo makkelijk, je hoofd snapt het helemaal, maar voel je het ook echt zo? Om echt te durven falen, is vertrouwen en een heleboel dapperheid nodig.

Binnen mijn werk ligt de nadruk op het proces en lol maken. Op blij zijn met de reden van proberen en trots zijn op het feit dat je een poging gewaagd hebt.
Kinderen, jeugdigen en volwassenenGoochem in balans

goocheminbalans.
wordpress.com
chantal.berens@gmail.com
06-83349099
Utrecht,
Utrecht
Manja ElandDe Moed om te Falen integreer ik in de doorgaande leerlijn creatief vermogen PIONIER! die we ontwikkelen. Binnen de kunstlessen en leerkrachten-trainingen zoek ik naar ruimte om niet alleen een ambacht te oefenen, maar vooral ook flexibiliteit en verbeeldingskracht. Zoals Jules Deelder zo mooi zei: ‘Binnen de perken zijn de mogelijkheden even onbeperkt als daarbuiten’. Creativiteit gaat niet over het maken van de mooiste tekening. Binnen een veilig kader bied ik je ruimte om te experimenteren, verbeelden en onderzoeken. KinderenIk Pionier

www.ikpionier.nl
info@manjaeland.nl
06-24660483
Jelly Roose
Fleur van Riel
Gelderland,
Doorwerth
Emma VoermanIk leer mensen hun eigen interne fan ontdekken. Dat is niet de stem die roept “Kom op! Je kunt het! “ Maar de stem die fluistert: “Het is oké als je het nog niet kunt.” Ik doe dit in een online 3-maands traject met ontmoetingsdagen. Op die ontmoetingsdagen gaan we vooral veel doen, om met ons lijf te ontdekken hoe falen voelt, en vooral hoe zelfcompassie voelt.

Echte moed, voelt niet als moed. Echte moed is, daar zijn, dat voelen, en doorademen.

Ik noem dit eenzame moed, omdat niemand kan weten wat voor jou het meest spannende is en waarom. Mijn ontmoetingsdagen zijn bedoeld om minder eenzaam te zijn in je momenten van echte moed.
VolwassenenEmma Voerman

wwww.emmavoerman.nl
emmajjvoerman@gmail.com
06-21347469
Noord-Brabant,
Uden - Boekel
Marielle van DuijnhovenJe bent een stoere bikkel. Gevoelsmens, cognitief sterk, jouw schouders eronder. Alles is even belangrijk, kiezen kun je niet. Dus ben je regelmatig jouw duracellbatterij kwijt. Ja, kwijt!

Jezelf in de kreukels, ondersteboven, op de bank terug vinden en werkelijk geen idéé hebben waar dat ding is. Je speelt een rol die je niet (meer) past. En steeds is daar die drang naar meer, beter, echter. Wist je maar hoe!

Ik breng de Moed om te Falen letterlijk naar het theater. Daar waar niets gek, anders, teveel of te weinig is. Waar je uit een rol mag stappen. Of vallen. Waar wil je niet meer doen alsof? Wat heb je nodig om jouw rol te durven (her-) schrijven en deze met overgave te spelen?
VolwassenenCourage Club

www.thesensitiveway.com
Mariellevduijnhoven@gmail.com
06-18672301
Limburg,
Beegden
Anneke Nevels-GielisIedereen ontwikkelt zich in een eigen tempo, op een eigen wijze en met eigen doelen. Bij Alcedo-HB wordt dit als leidraad genomen in de ‘Moed om te falen’ trainingen.

Dit doe ik door:
- te kijken naar wie jij echt bent en wat jij in je hebt
- je te helpen kennis te krijgen over jezelf en vertrouwen te hebben in jezelf zodat je in balans komt
- je te stimuleren om vanuit behendigheid, veerkracht en positiviteit verantwoordelijkheid te nemen over je eigen ontwikkeling

Daardoor krijgt iedereen de kans om zich te ontwikkelen zoals het bij je past. Trots zijn op jezelf, dat is waar Alcedo-HB voor staat!
VolwassenenAlcedo-HB - Anneke Nevels-Gielis

http://www.alcedo-hb.nl/
info@alcedo-hb.nl
06-10545718
Zuid-Holland,
Gouda
Alina PatiwaelAls leerkracht in groep 7 en 8 merk ik dat veel kinderen zich verstoppen als je ze vraagt naar hun talenten, hun kracht. Ze halen zichzelf graag naar beneden, dan wordt er niet teveel van hen verwacht. De doelen van school worden hoog gesteld. “Daar kan ik toch niet aan beantwoorden?” denken ze.

Met 28 jaar ervaring voor de klas heb ik al veel kinderen mogen opvoeden. Het blijft een uitdaging om, zeker in deze jachtige tijd met veel prikkels via de sociale media, kinderen te laten beseffen dat zíj de hoofdpersoon zijn in hun eigen leven en dat ze altijd mogen vertrouwen op hun eigen intuïtie om de goede beslissingen te kunnen nemen.

De Moed om te Falen wil ik graag in praktijk brengen bij jou op school. Ik gun het kinderen om te leren van hun 'fouten' en tekortkomingen en de groeimindset centraal te stellen in hun leven. Mijn liefde voor muziek maakt dat ik graag muzikale elementen toevoeg in mijn trainingen. Samen doen we in kleine groepjes oefeningen die een aantal vaardigheden trainen zoals: aandacht (naar binnen en buiten), onbevangenheid, toelaten, aangaan, flexibiliteit, gelijkwaardigheid. Deze oefeningen worden uitgebreid besproken met de kinderen wat ze hierbij ervaren en welke ervaringen dit een plekje in de dagelijkse realiteit kan innemen.
KinderenMoed4Kids

www.moed4kids.nl
alina.patiwael@gmail.com
06-43015741
Noord-Holland,
Alkmaar
Saskia van der ElstSpelen is magisch. Als je vrijuit durft te spelen durf je jezelf te laten zien.

Moed om te falen en improvisatietheater is een gouden combinatie. In improvisatie ligt niets vast. Dat geeft ruimte om dingen uit te proberen en te zien waar je nog kunt groeien. Lachen staat voorop. In mijn lessen creëer ik een sfeer van veiligheid en vertrouwen. Toneelspelen geeft een podium, het is belangrijk om jezelf te zien en gezien te worden.

Ik bied cursussen aan voor particulieren en voor op school. Ik denk graag mee over mogelijkheden.
Kinderen en grote mensenDe Toneeljuf

https://toneeljuf.nl/
info@toneeljuf.nl
06-24531249
Flevoland,
Zeewolde
Sarina KooijVoor jezelf, team of hele organisatie wil je een prettige, gezonde en toekomstbestendige werk- en leeromgeving creëren. Moed hebben om zichtbaar te zijn, onderscheidend te zijn, van gebaande paden af te wijken, maar wel in verbinding te blijven. Meer energie van je werk en durven doen waar je goed in bent, je ideeën uiten en samen realiseren. Minder moeten en stress, accepteren dat gebruik maken van wat je in je hebt of in de organisatie aanwezig is, spannend en uitdagend kan zijn. Dat fouten daarbij gemaakt worden, zelfs nodig zijn om te leren en innovatief te kunnen zijn, te kiezen waar je voor staat en wat je belangrijk vindt. Leiderschap voor jezelf en de organisatie in verbinding met elkaar. Verder gaan dan weten wat nodig is en gaan ervaren en doen.

Rightinplace: daar ben je op de juiste plek voor loopbaanbegeleiding en organisatieontwikkeling.
VolwassenenRight in place

www.rightinplace.nl
sarina@rightinplace.nl
06-12175235
Overijssel,
Deventer
Sannie Alblas-SmitVolwassenenPraktijk Sannie

https://www.praktijksannie.nl/
info@praktijksannie.nl
06-40093163
Gelderland,
Elst
Hanneke Klein-BuijssenVolwassenenHaptotherapie praktijk Forza

https://www.praktijkforza.nl/

praktijkforza.elst@gmail.com
0481-707145 of 06-23084617