Jij bent
Jij bent een professional met een gedegen vooropleiding. Ook al staat het wellicht niet op je website, je merkt dat iedereen die je aantrekt wel hoogsensitieve kenmerken bezit. Je wil je rugzak vullen met mega veel creatieve en uitdagende oefeningen. Interventies waar een stukje lichtheid in zit. En dat allemaal in een groep mensen die met je meestuitert en je creatieve ingevingen waardeert.

Wij bieden
Wij bieden oefeningen die je in beweging zetten. Confrontatie en veel ruimte. Heel veel doen en een beetje informatie. Een omgeving waarin je kunt oefenen. Omdenken. Leren. Vrijelijk uitproberen. Waardoor jij het gevoel ervaart van een kind in een snoepwinkel. Je bruist. Bubbelt. Wilt aan de slag. Voelt dat je niet snel meer verlegen zit om materiaal. Je bent er klaar voor om er je eigen draai aan te geven. En dat daagt je uit. Het geeft nieuwe ideeën en energie. Laat de toekomst maar komen. Jij bent er klaar voor!

Waarom bij ons?
De vraag waarom jij jezelf bij ons wilt bereiken is gemakkelijk. Wij onderscheiden ons door trajecten die inspireren, raken en verrijken. Wat GaveMensen kenmerkt is het feit dat het aan álle kanten klopt; denken én voelen, zelfonderzoek én theorieën. De ene is niet sterker dan de ander, ze hebben elkaar nodig. Vullen elkaar aan. Wees het voorbeeld voor anderen. Omarm je ‘anders zijn’, vier het leven. Dáár gaan we voor bij GaveMensen. 

Leven met lef, lol en liefde!

In de 8-daagse licentie-opleiding de Moed om te Falen werken we al improviserend aan faalvaardigheden. HSP’ers hebben namelijk van nature de neiging om zich terug te trekken wanneer ze zich kwetsbaar voelen. Daarom is leren prutsen, flateren en falen van levensbelang om lekker relaxed te leven. En jij kunt straks deze trainingen geven! 

In de opleiding het Lef om te Stralen werken we met creatieve schrijftechnieken aan de belangrijkste straalvaardigheden uit de Toolbox voor Veerkracht. Wil jij anderen helpen zichzelf te ontdekken en zichtbaar te maken? Dan is deze opleiding voor jou!

Omdat we onze kennis graag up-to-date houden, zijn onze trajecten altijd wetenschappelijk onderbouwd met de nieuwste inzichten. We beschikken over een registratie in het CRKBO, waarmee we voldoen aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs. Daarom kunnen we onze opleidingen en masterclasses BTW-vrij verzorgen en factureren. Lees hier als je benieuwd bent hoe de opleidingstrajecten beoordeeld werden.