Jij bent
Jij bent een deskundige met goedlopende praktijk en gedegen vooropleiding. Ook al staat het wellicht niet op je website, je merkt dat iedereen die je aantrekt wel hoogsensitieve kenmerken bezit. 

Jij zoekt
Je wil je rugzak vullen met megaveel creatieve en uitdagende oefeningen. Interventies waar een stukje lichtheid in zit. En dat in een groep mensen die met je meestuitert en je creatieve ingevingen waardeert.

Wij bieden
Lef, lol en liefde. Oefeningen die je in beweging zetten. Confrontatie en veel ruimte. Heel veel doen en een beetje informatie. Een omgeving waarin je kunt oefenen. Omdenken. Leren. Vrijelijk uitproberen.

Waardoor jij 
Waardoor jij het gevoel ervaart van een kind in een snoepwinkel. Je bruist. Bubbelt. Wilt aan de slag. Voelt dat je niet snel meer verlegen zit om materiaal. Je bent er klaar voor om er je eigen draai aan te geven. En dat daagt je uit. Het geeft nieuwe ideeën en energie. Laat de toekomst maar komen. Jij bent er klaar voor!

Dit zijn onze mogelijkheden voor jou:

Hoogsensitieve mensen hebben van nature de neiging om zich terug te trekken wanneer ze zich kwetsbaar voelen. Alleen maar wéten hoe het anders kan is niet voldoende, de lefspieren mogen actief getraind worden zoals we doen in deze mindset opleiding!

Soms zijn hoogsensitieve mensen meer op hun omgeving gericht dat op zichzelf. Het gevaar is dat de eigen wensen en talenten te weinig worden ervaren. Wil jij anderen helpen zichzelf te ontdekken en zichtbaar te maken? Dan is deze opleiding voor jou!

Omdat we onze kennis graag up-to-date houden, zijn onze trajecten altijd wetenschappelijk onderbouwd met de nieuwste inzichten. We beschikken over een registratie in het CRKBO, waarmee we voldoen aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs. Daarom kunnen we onze opleidingen en masterclasses BTW-vrij verzorgen en factureren. Lees hier als je benieuwd bent hoe de opleidingstrajecten beoordeeld werden.