Jij bent
Jij bent een deskundige met goed lopende praktijk en gedegen vooropleiding. Ook al staat het wellicht niet op je website, je merkt dat iedereen die je aantrekt wel hoogsensitieve kenmerken bezit. 

Jij zoekt
Je wil je toolbox vullen met mega veel creatieve en uitdagende oefeningen. Interventies waar een stukje lichtheid in zit. En dat in een groep mensen die met je meestuitert en je creatieve ingevingen waarderen.

Wij bieden
Lef, lol en liefde. Oefeningen die je in beweging zetten. Confrontatie en veel ruimte. Heel veel doen en een beetje informatie. Een omgeving waarin je kunt oefenen. Omdenken. Leren. Vrijelijk uitproberen.

Waardoor jij 
Waardoor jij het gevoel ervaart van een kind in een snoepwinkel. Je bruist. Bubbelt. Wilt aan de slag. Voelt dat je niet snel meer verlegen zit om materiaal. Je bent er klaar voor om je alles eigen te gaan maken. Je draai eraan te geven. En dat daagt je uit. Geeft nieuwe ideeën en energie. Jij weet dat je voldoende te bieden hebt.  Laat de toekomst maar komen. Jij bent er klaar voor!

Dit zijn onze mogelijkheden voor jou:

Hoogsensitieve mensen hebben van nature de neiging om zich terug te trekken wanneer ze zich kwetsbaar voelen. Daarom is het belangrijk om als plusklasdocent, trainer of begeleider manieren en methodes te hebben om de Moed om te Falen te stimuleren in groepen. Wil jij dat ook? Dan is deze mindset train-de-trainer opleiding iets voor jou!

Krijg jij vragen rondom talenten of loopbaan? Wil jij anderen helpen ontdekken hoe ze zichzelf krachtig in de wereld kunnen neerzetten? In deze opleiding leer je niet alleen alles over personal branding maar ga je er met name actief mee aan de slag in een mix van toegepaste improvisatie en storytelling.

Wil je in de praktijk leren over hoe we als hoogsensitief mens op zoveel laagjes tegelijkertijd voelen en hoe we daar uiting aan kunnen geven? Het worden van een waarnemer terwijl je in interactie bent. Een betere training voor het leven kun je niet krijgen. In deze retreat gaan we durven dwalen. Met als eindbestemming… jou! Ga je mee op reis? 

Omdat we onze kennis graag up-to-date houden, zijn onze trajecten altijd wetenschappelijk onderbouwd met de nieuwste inzichten. We beschikken over een registratie in het CRKBO, waarmee we voldoen aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs. Daarom kunnen we onze opleidingen en masterclasses BTW-vrij verzorgen en factureren. Lees hier als je benieuwd bent hoe de opleidingstrajecten beoordeeld werden.