Jij bent
Jij bent iemand die altijd onderweg en lerende is, ondertussen alles verbindend met de dagelijkse realiteit. Een kanjer in je vakgebied, dat soms moeilijk is te definiëren omdat de reikwijdte ervan zo breed is. Jij zoekt verdieping voorbij de pasklare antwoorden. Een plek waar verschillende visies en standpunten naast elkaar worden gezet. En dat het liefst in een groep met medecursisten die net zo gedreven zijn om te leren en je vragen waarderen.

Wij bieden
Wij bieden een opleiding die je aan het denken zet, met invalshoeken vanuit de (neuro)psychologie, sociologie en biologie. Bruggetjes en verbanden tussen diverse onderzoeken. Antwoorden die nieuwe vragen oproepen. En dat mag. Hierdoor ervaar je dat frisse gevoel van ‘na de grote schoonmaak’. Na deze opleiding heb je hard gewerkt en geniet je van het resultaat. Oude zaken zijn afgestoft en kritisch bekeken. Nieuwe pronkstukken heb je toegevoegd. Je ervaart overzicht. Structuur. Een kloppend plaatje. En dat geeft rust. Kom maar op. Jij bent er klaar voor!

Waarom bij ons?
Waarom je bij ons wilt studeren? Wel, dat is makkelijk. Stel, we vergelijken sensitiviteit met een auto en je beantwoordt de vraag "wat wil jij leren?" met 'ik wil leren autorijden, tanken, het oliepeil meten en een lampje vervangen' dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. Bij GaveMensen gaat namelijk de motorkap open. Wij leren je hoe de motor werkt, terwijl je met je armen onder de olie het zweet van je voorhoofd poetst. Klaar om aan de slag te gaan? Dat is mooi. Let's learn! En oh ja, dat kan wel op verschillende manieren. Want niet iedereen is gelijk natuurlijk :)

Ben jij ook een kennis-kliko?

In de e-learning 'wegwijs in de HSP wetenschap' bekijken we de theorieën over persoonlijkheid en temperament welke gelinkt zijn aan hoogsensitiviteit, gaan we dieper in op hsp als concept en ontdekken de nieuwste inzichten en onderzoeken. 

Tijdens de driedaagse masterclass ga je met een kleine groep deelnemers direct de diepte in, zodat er voldoende ruimte is voor verdiepingsvragen.

De wetenschappelijke jaaropleiding De Psychologie van Hoogsensitiviteit is de meest uitgebreide opleiding. In zestien lesdagen ontdek je álle facetten van HSP en zet je je kennis en kunde om in jouw eigen interventie. 

Omdat we onze kennis graag up-to-date houden, zijn onze trajecten altijd wetenschappelijk onderbouwd met de nieuwste inzichten. We beschikken over een registratie in het CRKBO, waarmee we voldoen aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs. Daarom kunnen we onze opleidingen en masterclasses BTW-vrij verzorgen en factureren. Lees hier als je benieuwd bent hoe de opleidingstrajecten beoordeeld werden.