Jij bent
Jij bent een verbinder en bruggenbouwer. Iemand die altijd onderweg en lerende is. Met minimaal zeven boeken op je nachtkastje. Ondertussen bedenkend hoe alles te verbinden is met de werkomgeving en de dagelijkse realiteit. Een kanjer in z’n vakgebied maar soms moeilijk te definiëren, omdat de reikwijdte daarvan zo breed is.

Jij zoekt
Jij zoekt verdieping en wilt niet weer een opleiding die enkel de basis geeft. Je zoekt manieren om situaties aan te gaan en doorleven; je intuïtie in eigen woorden leren onderbouwen. En dat in een groep mensen die net zo gedreven is te leren en je vragen kunnen waarderen.

Wij bieden
Opleidingen die je aan het denken zetten. Antwoorden die weer nieuwe vragen oproepen. Heel veel oefeningen en tekst in een te dikke map. Een omgeving waarin je kunt voelen. Omdenken. Leren. Vrijelijk uitproberen.

Waardoor jij 
Waardoor jij het gevoel ervaart van ‘na de grote schoonmaak’. Je hebt hard gewerkt en geniet van het resultaat. Oude zaken afgestoft en kritisch bekeken. Nieuwe pronkstukken toegevoegd. Je ervaart overzicht. Structuur. Een kloppend plaatje. De rommel weer weg, alles op z’n plek. Je weet te vinden wat je nodig hebt. En dat geeft rust. Kom maar op. Jij bent er klaar voor!

Dit is jouw opleiding!

De opleiding De Psychologie van Hoogsensitiviteit is de meest uitgebreide opleiding op het gebied van hoogsensitiviteit in Nederland. In zestien lesdagen ontdek je alle facetten van HSP kennen, ben je op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen en zet je je kennis en kunde om in jouw eigen interventie. 


Omdat we onze kennis graag up-to-date houden, zijn onze trajecten altijd wetenschappelijk onderbouwd met de nieuwste inzichten. We beschikken over een registratie in het CRKBO, waarmee we voldoen aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs. Daarom kunnen we onze opleidingen en masterclasses BTW-vrij verzorgen en factureren. Lees hier als je benieuwd bent hoe de opleidingstrajecten beoordeeld werden.