Jij bent
Jij bent iemand die altijd onderweg en lerende is, ondertussen alles verbindend met de dagelijkse realiteit. Een kanjer in z’n vakgebied maar soms moeilijk te definiëren, omdat de reikwijdte daarvan zo breed is.

Jij zoekt
Jij zoekt verdieping, voorbij de pasklare antwoorden. Een plek waar verschillende visies en standpunten naast elkaar worden gezet. En dat met anderen die net zo gedreven zijn te leren en je vragen kunnen waarderen.

Wij bieden
Een opleiding die je aan het denken zet met invalshoeken vanuit de (neuro-)psychologie, sociologie en biologie. Antwoorden die nieuwe vragen oproepen. Heel veel oefeningen en tekst in een veel te dikke map. 

Waardoor jij 
Waardoor jij het gevoel ervaart van ‘na de grote schoonmaak’. Je hebt hard gewerkt en geniet van het resultaat. Oude zaken afgestoft en kritisch bekeken. Nieuwe pronkstukken toegevoegd. Je ervaart overzicht. Structuur. Een kloppend plaatje. De rommel weer weg, alles op z’n plek. Je weet te vinden wat je nodig hebt. En dat geeft rust. Kom maar op. Jij bent er klaar voor!

Dit is jouw opleiding!

De opleiding De Psychologie van Hoogsensitiviteit is de meest uitgebreide opleiding op het gebied van hoogsensitiviteit in Nederland. In zestien lesdagen ontdek je alle facetten van HSP kennen, ben je op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen en zet je je kennis en kunde om in jouw eigen interventie. 


Omdat we onze kennis graag up-to-date houden, zijn onze trajecten altijd wetenschappelijk onderbouwd met de nieuwste inzichten. We beschikken over een registratie in het CRKBO, waarmee we voldoen aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs. Daarom kunnen we onze opleidingen en masterclasses BTW-vrij verzorgen en factureren. Lees hier als je benieuwd bent hoe de opleidingstrajecten beoordeeld werden.