Wij geloven niet dat minder prikkels de oplossing zijn. De júiste prikkels zijn de oplossing naar een kick-ass leven. Van binnenuit vlammen noemen we dat. Wij houden van fikkie stoken en doen dat graag met jou. Stretch to the max op een yogamatje. Zing de longen uit je lijf. Drink bier. Whatever floats your boat. Gun jezelf een break van je gedachten. Voel jezelf geborgen. Enjoy life to the max!

Meedoen? Dat kan! Activiteiten gaan door wanneer we met minimaal 8 deelnemers zijn. Dat is ook het moment dat je de factuur ontvangt. Neem hier contact met ons op om je aan te melden.

Hou jij van avontuur? Heb je zin in een bijzondere ervaring? Dan is dit jouw moment! Je gaat naar huis met een onvergetelijke bewustwordingservaring van waar jij toe in staat bent en hoeveel kracht en energie je in je hebt. Ontdek hoe de magie van het leven zich net buiten je comfortzone ligt. Zowel degenen met Russisch bloed, als de ergste koukleumen kunnen meedoen. De Wim Hof Methode die Anne Eijsink hanteert kenmerkt zich door eenvoud, toepasbaarheid en een sterke wetenschappelijke onderbouwing. Een praktische, westerse manier voor het vergroten van jouw geluk, kracht en gezondheid. We starten met hoe stress in jouw lichaam werkt en hoe je dat kunt beïnvloeden. Ga je mee op ijskoud avontuur?

11 september 13.00 - 16.00 uu​r
Max aantal deelnemers: 15
€ 59 euro incl. koffie, thee of fris

Zinnen die smaken naar meer. Zinnen die goed voelen. Zinnen die er mooi uitzien en fijn klinken. Kom lekker een avond creatief spelen met taal. Verhalenverteller Paul Groos houdt van taal. Vanavond leert hij je alles over rijm en ritme, over herhaling en homoniem, over metafoor en vergelijking. Laat je niet afschrikken door de vaktermen, die zijn niet belangrijk. Spelen wel! Of je nou een slogan wil bedenken voor je bedrijf, een tekst voor op een t-shirt, een titel voor een kunstwerk of een andere lekkere zin, in deze workshop gaan we hem al spelend maken. Zo’n zin die in je hoofd blijft hangen. Die steeds terugkomt, gewoon omdat het een zin is waar je goeie zin van krijgt.

15 november 19.30 - 22.00 uur
Max aantal deelnemers: 18
€ 29 euro incl. drankje

Mellow Fest is het gevoel van thuis komen zonder thuis te zijn. Drie dagen met max. 40 mensen op een eigen eiland. Ontspanning, avontuur en plezier. Relaxt samenzijn tot in de vroege uurtjes en alles op je eigen tijd. Een vrijhaven voor pretspetters en creatieve ontdekkingen. Op en om een eilandje in het veluwemeer is genoeg te beleven; houthakken voor het vuur, marshmallows roosteren, lekker lezen in een hangmat, een boompje beklimmen, peddelen met de kano, kletsen bij het water, en nog veel meer.  Samen met alle deelnemers maken we het programma nog veel leuker, met yoga, taichi, goede gesprekken en nog veel meer!

Weekend van 6 tot 8 september. 
​Facturering loopt via Lotte van Lith, met wie ik dit samen organiseer!
€ 199,65 euro Lees meer en meld je aan voor de laatste plekjes!