Wij geloven niet dat minder prikkels de oplossing zijn. De júiste prikkels zijn de oplossing naar een kick-ass leven. Van binnenuit vlammen noemen we dat. Wij houden van fikkie stoken en doen dat graag met jou. Stretch to the max op een yogamatje. Zing de longen uit je lijf. Drink bier. Whatever floats your boat. Gun jezelf een break van je gedachten. Voel jezelf geborgen. Enjoy life to the max!

Heel af en toe organiseer ik een leuke workshop of vraag anderen dit te doen. Nooit over HSP trouwens, maar wel alles wat ermee in relatie kan staan. Meedoen? Dat kan! Activiteiten gaan door wanneer we met minimaal 8 deelnemers zijn. Dat is ook het moment dat je de factuur ontvangt. Neem hier contact met ons op om je aan te melden. Wanneer je je aanmeldt via de mail is jouw plek voor jou gereserveerd.  Wanneer je niet kunt krijg je geen geld terug. Dit omdat ik met een minimaal aantal deelnemers dien te hebben om de activiteit te kunnen bekostigen (en jouw aanmelding mogelijk bepalend is of dit kán) en daarnaast stem ik ook mijn marketing erop af. 


Dit staat er momenteel op de agenda:

HSP’ers zijn niet alleen meer dan gemiddeld ontvankelijk voor prikkels maar óók voor taal! Voorbij de vorm zien we dat zowel taalgrapjes, beeldende taal als dubbele betekenissen bekende taalaspecten zijn waar sensitieve mensen gevoelig voor zijn én veel lol om kunnen hebben. In de workshop 'zinnenstrelend spelen' gaan we met dit talent aan de slag. 

Zinnen die smaken naar meer. Zinnen die goed voelen. Zinnen die er mooi uitzien en fijn klinken. Kom lekker een avond creatief spelen met taal. Verhalenverteller Paul Groos houdt van taal. Vanavond leert hij je alles over rijm en ritme, over herhaling en homoniem, over metafoor en vergelijking. Laat je niet afschrikken door de vaktermen, die zijn niet belangrijk. Spelen wel!

Of je nou een slogan wil bedenken voor je bedrijf, een tekst voor op een t-shirt, een titel voor een kunstwerk of een andere lekkere zin, in deze workshop gaan we hem al spelend maken. Zo’n zin die in je hoofd blijft hangen. Die steeds terugkomt, gewoon omdat het een zin is waar je goeie zin van krijgt.

Locatie: GaveMensen te Wijchen
15 november 19.30 - 22.00 uur
Max aantal deelnemers: 18
€ 29 euro incl. drankje

Vind de zin in jezelf. Doe mee! 
Opgeven kan via info@gavemensen.nl of het contactformulier