Wij geloven niet dat minder prikkels de oplossing zijn. De júiste prikkels zijn de oplossing naar een kick-ass leven. Van binnenuit vlammen noemen we dat. Wij houden van fikkie stoken en doen dat graag met jou. Stretch to the max op een yogamatje. Zing de longen uit je lijf. Drink bier. Whatever floats your boat. Gun jezelf een break van je gedachten. Voel jezelf geborgen. Enjoy life to the max!

Meedoen? Dat kan! Activiteiten gaan door wanneer we met minimaal 8 deelnemers zijn. Dat is ook het moment dat je de factuur ontvangt. Neem hier contact met ons op om je aan te melden.

Nele Odeur - eigenaar van Scent & Spice ontdekte tijdens haar  jarenlange verblijf in Brazilië en Bolivia hoever we zijn afgedwaald van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Naast wetenschappelijke kennis over het gebruik van planten en de kunde dit in het dagelijks leven toe te passen is Nele als verhalenverteller vooral ook degene die je over dit onderwerp op een smaakvolle manier kan vertellen. Ze komt met een aantal bijzondere planten waarbij (als je durft) je smaakpapillen ongekende ervaringen zullen gaan opdoen terwijl je overige zintuigen op unieke wijze geprikkeld gaan worden. Een avond die je niet snel zult vergeten. Durf jij het avontuur aan te gaan? 

23 augustus 19.30 - 22.00 uur
Max aantal deelnemers: 18
29 euro incl. koffie, thee of fris

Hou jij van avontuur? Heb je zin in een bijzondere ervaring? Dan is dit jouw moment! Je gaat naar huis met een onvergetelijke bewustwordingservaring van waar jij toe in staat bent en hoeveel kracht en energie je in je hebt. Ontdek hoe de magie van het leven zich net buiten je comfortzone ligt. Zowel degenen met Russisch bloed, als de ergste koukleumen kunnen meedoen. De Wim Hof Methode die Anne Eijsink hanteert kenmerkt zich door eenvoud, toepasbaarheid en een sterke wetenschappelijke onderbouwing. Een praktische, westerse manier voor het vergroten van jouw geluk, kracht en gezondheid. We starten met hoe stress in jouw lichaam werkt en hoe je dat kunt beïnvloeden. Ga je mee op ijskoud avontuur?

11 september 13.00 - 16.00 uu​r
Max aantal deelnemers: 15
€ 59 euro incl. koffie, thee of fris

Zinnen die smaken naar meer. Zinnen die goed voelen. Zinnen die er mooi uitzien en fijn klinken. Kom lekker een avond creatief spelen met taal. Verhalenverteller Paul Groos houdt van taal. Vanavond leert hij je alles over rijm en ritme, over herhaling en homoniem, over metafoor en vergelijking. Laat je niet afschrikken door de vaktermen, die zijn niet belangrijk. Spelen wel! Of je nou een slogan wil bedenken voor je bedrijf, een tekst voor op een t-shirt, een titel voor een kunstwerk of een andere lekkere zin, in deze workshop gaan we hem al spelend maken. Zo’n zin die in je hoofd blijft hangen. Die steeds terugkomt, gewoon omdat het een zin is waar je goeie zin van krijgt.

15 november 19.30 - 22.00 uur
Max aantal deelnemers: 18
€ 29 euro incl. drankje

Mellow Fest is het gevoel van thuis komen zonder thuis te zijn. Drie dagen op een eiland. Ontspanning, avontuur en plezier. Relaxt samenzijn tot in de vroege uurtjes en alles op je eigen tijd. Een vrijhaven voor pretspetters en creatieve ontdekkingen. Op en om een eilandje in het veluwemeer is genoeg te beleven; houthakken voor het vuur, marshmallows roosteren, lekker lezen in een hangmat, een boompje beklimmen, peddelen met de kano, kletsen bij het water, en nog veel meer.  Samen met alle deelnemers maken we het programma nog veel leuker, met yoga, taichi, goede gesprekken en nog veel meer!

Weekend van 6 tot 8 september
Max aantal deelnemers: 40
€ 199,65 euro Lees meer en meld je aan voor de laatste plekjes!

Ben jij (oud-)cursist geweest bij gaveMensen? Let's get together! Jaarlijks worden er nascholingsdagen georganiseerd voor (oud-)cursisten. Onder het genot van een kopje koffie of thee zie je jouw oude vertrouwde docent(es) en mede-cursisten en kunnen jullie gezellig bij kletsen. Hoe ver heb jij het geschopt? Welke doelgroep richt je je momenteel op? Maar dat is nog niet alles. Tijdens deze dagen ga jij natuurlijk ook zelf aan de slag. Een gaaf mens staat nooit stil en gaveMensen al helemaal niet! Daarom geven we graag onze nieuwste inzichten aan je door! Begint het al een beetje te kriebelen? Dat geloven we wel! We zien je graag :-)

6  december Flaterdagen (Moed om te Falen)
20 december Snaterdag (Psychologie HSP)
€ 49 euro (incl. koffie, thee, fris en natuurlijk de lunch)

Geniet ervan, er komt nog meer!

Lachen is gezond
Lachen is niet alleen gezond voor lijf en leden, maar ook voor je geest, schrijft lachinstituut Nederland op haar website. Het lachen, zoals we dat tijdens een lachworkshop doen is goed voor hoofd en hart. Doordat je het gelukshormoon endorfine aanmaakt neem je meer zuurstof op in je lijf. hierdoor zit je instant beter in je vel. En omdat je samen lacht ontstaat er ook verbinding met de groep, je bent niet meer alleen.

Dr. Madan Kataria (de eerste ter wereld die begon met eeen lachclub) had  de visie dat het voor iedereen haalbaar en betaalbaar moet zijn. Daarom zijn tzt na de zomervakantie de eerste lachclubs hier gratis. Data nog niet bekend.

Durf jij vol in het gevecht te gaan? Heb je zin om te kijken of je jezelf kunt verrassen? Dan is dit jouw kans!  Het zwaard diende voorheen binnen TaiChi alleen voor het gevecht, later ook voor lichamelijke en intellectuele oefeningen van de elite. Tegenwoordig dient het Taiji zwaard ter bevordering van lichaam en geest. Op een lichamelijk niveau leert men zich op een juiste manier ontspannen en wordt de lichaamshouding verbeterd. Op intellectueel en geestelijk niveau verscherpt en ontspant de geest zich waardoor stress verdwijnt en men zich beter leert concentreren. Internationaal- en wereldkampioen Mark van den Berg neemt je mee in een unieke workshop vol uitdagende momenten. 

Praktische informatie en inschrijven.... nog even geduld. Het idee is nog roodgloeiend en nog niet concreet uitgewerkt. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven.