Je wilt gewoon jezelf zijn. Stoer, stoutmoedig en puur. Je bent een waarheidsstrijder, visionair, dappere generaal, gedurfde pionier en bovendien erg ondernemend. Je bent de eerste die vragen heeft, hoewel je ze misschien niet altijd als eerst hardop uitspreekt. Je leest vaak meerdere boeken tegelijkertijd, waar je dan kriskras doorheen gaat, van achter naar voren en weer terug, de informatie opslurpend en elke keer weer nieuwe inzichten en verbanden ontdekkend. Je begrijpt dat je geen grotere gelijkwaardigheid in de wereld kunt bewerkstelligen dan de individuele verschillen tussen mensen te koesteren en eren en de omstandigheden creëren waarin ze floreren. Je kijkt reikhalzend uit naar een wereld waarin iedereen zijn vaardigheden kan testen, uitproberen en ontwikkelen. Je laten het onmogelijke gebeuren op basis van jouw passie. Dus probeer je bij te dragen aan een warmere omgeving. Een wereld waarin vooruitdenken gewaardeerd wordt, elkaar zien vanzelfsprekend is en emoties je de weg mogen wijzen. Je wilt staan voor wie je bent en op zachte wijze een verschil maken.  Onze gratis materialen wijzen je daarin de weg! 

In de online academie ontdek je naast de posters ook video's, ebooks en artikelen. Je kunt je hier makkelijk gratis inschrijven om bij de diverse artikelen te komen die ik voor je gemaakt heb. Je komt hiervoor in een betaalscherm waarop staat dat je 0 euro betaalt. Klik dit aan en je komt - na invullen van je naam en mailadres - automatisch achter de klapdeuren.

Wanneer je je inschrijft zijn je gegevens veilig bij mij. Je wordt niet automatisch aangemeld voor welke nieuwsbrief dan ook, je hebt enkel toegang tot deze materialen.

Wanneer je je inschrijft zijn je gegevens veilig bij mij. Ik hou je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, de laatste gratis goodies en blogs. Uitschrijven hiervoor gaat gemakkelijk met een link onderaan de mail. (Waar ik overigens geen meldingen meer van krijg, dus voel je niet bezwaard om dit te doen).