Je kent het wellicht wel; je gaat naar een congres of event, met als reden dat het zo fijn is om bij te kletsen. Maar voordat je het weet zit je uren te luisteren naar een spreker die eigenlijk niets vertelt wat je al niet wist en rij je onvervuld naar huis, met vele nieuwe ‘we gaan echt een keer een bakkie doen’-afspraken maar zonder écht iemand gesproken te hebben.

Graag brengen wij daar verandering in!

Content Academie

Content die we delen op social media is niet altijd van de hoogte kwaliteit. Daarom hebben we ook alles voor je verzameld in onze gratis online academie. Daar vind je de laatste versie van onze posters in hoge pdf-print kwaliteit. Hiernaast staan al enkele voorbeelden. Wil je meer zien? Kijk dan HIER voor nog veel meer moois! Overigens zijn posters niet het enige. We bieden nog veel meer gratis artikelen; zoals ebooks, een lezing en interview. Ontdek dit goudmijntje zelf!

Sociale Kaart


Kijk op deze kaart voor individuele begeleiding. Circa 125 praktijken staan reeds vermeld. Zoeken is mogelijk op samenwerkende partners, instituten of overige aangemelde hulpverleners op het gebied van hoogbegaafdheid en/of hoogsensitiviteit.

Niemand gevonden die geschikt is? Kijk naar wie het beste aansluit en mail diegene, wellicht kunnen zij je verder helpen met nieuwe contacten.

Wil jij op de kaart? Dat kan wanneer je vergoedde (aanvullende /PGB) zorg levert.

De nieuwsbrief van GaveMensen bied je maximaal 4x per maand onze laatste blog(s), nieuws en melding van nieuwe posters in de gratis online academie. Voor iedereen die in zijn werk in aanraking komt met het thema hoogsensitiviteit en het belang van een proactieve levensstijl. En voor wie op de hoogte wil blijven van het werk en activiteiten van GaveMensen. Meld je hier aan!