Jij bent
Jij bent geraakt door de teksten op deze website. Je voelt je erkend, gezien. Het is alsof je thuiskomt. En dat voelt gaaf! 

Jij zoekt
Je wilt meer informatie over hoogsensitiviteit, posters uitprinten voor je collega's, e-books en blogs lezen, informatie snuiven, een proeverij meemaken en met collega's en gelijkgestemden connecten. 

Wij bieden
Een gratis materialenbank, een online community, nieuwsbrieven met maandelijkse nieuwe blogs en e-books bomvol informatie. Daarnaast organiseren we proeverijen en kennisborrels op onze locatie, waar jij kennis kunt maken met ons, de ruimtes, de opleidingsmappen kunt inzien en in de bibliotheek kunt snuffelen.

Waardoor jij 
Met al deze informatie ben je waarschijnlijk voorlopig wel even zoet. Zoveel moois te zien, te ontdekken en tot je te nemen!

Klik op de links hieronder of volg het menu om al onze gratis opties te onderzoeken!

Je kent het wellicht wel; je gaat naar een congres of event, met als reden dat het zo fijn is om bij te kletsen. Maar voordat je het weet zit je uren te luisteren naar een spreker die eigenlijk niets vertelt wat je al niet wist en rij je onvervuld naar huis, met vele nieuwe ‘we gaan echt een keer een bakkie doen’-afspraken maar zonder écht iemand gesproken te hebben.

Graag brengen wij daar verandering in!