Sommige artikelen zijn alleen toegankelijk na gratis registratie op de academie website.

In de online academie ontdek je tot op heden: posters voor in je kantoor, de lerarenkamer of de klas. Een test, interview en artikel. Twee ebooks met de 4 misverstanden over ‘meer jezelf worden’ en ‘Ondernemen is voor helden’. Zie hier onder voor de diverse voorbeelden.

Je kunt je makkelijk gratis inschrijven om bij de diverse artikelen te komen die ik voor je gemaakt heb. Je komt hiervoor in een betaalscherm waarop staat dat je 0 euro betaalt. Klik dit aan en je komt, -na invullen van je naam en mailadres-, automatisch achter de klapdeuren.

Wanneer je je inschrijft zijn je gegevens veilig bij mij. Ik hou je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, de laatste gratis goodies en blogs. Uitschrijven hiervoor gaat gemakkelijk met een link onderaan de mail. (Waar ik overigens geen meldingen meer van krijg, dus voel je niet bezwaard om dit te doen).

De Kennisborrel is hét moment voor netwerken of verdieping opzoeken met je collega’s. Kom ook!

Je kent het wellicht wel; je gaat naar een congres of event, met als reden dat het zo fijn is om bij te kletsen. Maar voordat je het weet zit je uren te luisteren naar een spreker die eigenlijk niets vertelt wat je al niet wist en rij je onvervuld naar huis, met vele nieuwe ‘we gaan echt een keer een bakkie doen’-afspraken maar zonder écht iemand gesproken te hebben.

Graag brengen wij daar verandering in! Wil jij netwerken, kennis delen en zakelijk sparren? Lees hier meer of schrijf je gelijk in. De sensitieve kennisborrels werken door het principe van ‘samen delen’. Wij zorgen voor de koffie en thee. Je betaalt niets, maar brengt zelf wat te eten of drinken mee wat we samen zullen nuttigen. 

De borrels vinden plaats in de ruimtes van GaveMensen in Wijchen. Kijk op de contactpagina voor het adres en de route. Je bent van harte welkom van 20.00-22.30 uur op de volgende data:

Vrijdagavond 30 juni
Vrijdagavond 1 september
Vrijdagavond 3 november
Vrijdagavond 5 januari