het is weer weg…

Vanochtend wakker geworden en gevoeld: het is weer wég. Helemaal, honderd procent. Twee dagen duurde het. Het gevoel ‘waar doe ik het voor, ik geef GaveMensen wel op, geef mij maar een baantje, waarom zou ik doorgaan?’

Ik wíst ook dat ie zou komen. Vorige week voelde ik het al. Ik maakte keuzes die dichter bij mezelf lagen. En daarmee sloot ik deuren voor de toekomst en maakte ik me (voor mijn gevoel) kwetsbaar. Authentieke keuzes maken een proces los dat je ff een dipje in gooit.

Ik wéét het… (Ik help er anderen mee) en toch… hoopte ik zaterdagochtend stiekum heel even dat het direct weg zou gaan. Alsof ik me niet ellendig mocht voelen. Ik herkende mijn neiging, heb me herpakt en geaccepteerd dat het er was.

Dankbaar dat ik het relatief makkelijk kon ‘ondergaan’, dat ik niet hard ben gaan werken om het ‘op te lossen’ alsof ik aan mezelf moest gaan bewijzen dat ik wel goed genoeg ben. Geen bevestiging van anderen gevraagd. Rustig weekend gehad en het over me heen laten komen. Ik heb inmiddels geleerd dat het erbij hoort en ook weer over gaat. En zojuist heb ik het mezelf weer bewezen 😊

Door Xandra van Hooff

Xandra’s werk gaat over acceptatie en overvloed. Ze vertelt waargebeurde verhalen waarin kleine details worden uitvergroot en wijst je precies op de aspecten van je leven waar groei mogelijk is. Xandra vertrouwt erop dat altijd alles goed komt, zij houdt er niet van risico’s te nemen maar laat zich ook nooit tegenhouden door ‘ja, maar’ en ‘wat als’-gedachten om haar dromen te verwezenlijken. Deze can-do mentaliteit zien we terug in de opleidingen bij THE SCHOOL OF PLAY. Hierin leer je ruimte maken voor jouw ongetemde binnenkant zodat creativiteit, gekkigheid, speelsheid en de levenslust weer volop kan stromen!