Dromen jouw klanten ervan om zelfverzekerd, moedig, uniek, onverschrokken, gelukkig, nieuwsgierig, veerkrachtig en vol onbegrensde mogelijkheden te zijn? Maar laten ze in werkelijkheid de wensen van anderen voor die van henzelf gaan? Willen ze dichter bij zichzelf leven en luisteren naar wat ze diep van binnen echt willen, ongeacht de mening van anderen? Grip krijgen op perfectionisme, controledrang of uitstelgedrag en meer vrijheid ervaren? Dan is het tijd voor jouw klanten om naar binnen te gaan, en hun eigen leraar te worden!

Wil jij jouw klanten laten ervaren dat ze kunnen stoppen met uitzoeken wat er mis met ze is (hint: niets), en nieuwe overtuigingen en gedachten over wie ze werkelijk zijn accepteren (een gaaf mens)? De online training Imperfect Onderweg kan je hier bij helpen. Aan de hand van 30 video’s, de theorie en de oefeningen in deze training breng jij hen hier een stuk dichterbij. Je kunt er voor kiezen om je klant de gehele training te laten doorlopen (30 dagen) of om alleen een bepaald gedeelte te behandelen.

Wanneer we in staat zijn om voor onszelf en anderen een omgeving te creëren waarin we ervaren dat geregeld falen (en ervan leren) leidt tot verbetering, ontwikkeling, innovatie en groei, gebeurt er iets bijzonders. Door er open over te kunnen zijn wordt het een waardevolle bron, een instrument dat verbinding brengt en de motivatie voor leren verhoogt. 

Wil jij dat jouw klanten leren om.. 

Meer van zichzelf te houden..
Meer van zichzelf te durven laten zien..
Zichzelf meer te waarderen en accepteren..
Meer ruimte te durven innemen.. 
En minder bezig zijn met de ander?

Gun hen dan de online training Imperfect Onderweg

Deze persoonlijke ontwikkelingstraining helpt hen om diep in zichzelf te graven. De inzichten uit deze training laten je klanten oefenen met hoe ze milder kunnen worden naar zichzelf, en hoe ze zelfverzekerder, positiever en constructiever in het leven kunnen staan. Hoe ze zichzelf meer kunnen waarderen en accepteren, ook al zijn ze niet perfect.

Dertig dagen lang krijgen ze iedere dag een email met daarin de link naar een videoboodschap over een bepaald thema. Dit nemen ze mee de dag in. Daarnaast krijgen ze iedere dag een stukje werkboek met een stukje theorie en een aantal opdrachten. Aan de hand van de opdrachten worden jouw klanten uitgedaagd om eens goed naar zichzelf te kijken en te ervaren hoe ze dingen nu écht doen. Soms voelen ze zich daardoor tijdelijk onbekwaam, beschaamd en beschadigd, maar uiteindelijk staan ze rechterop en groeien ze stapje voor stapje. 

Imperfect onderweg helpt jouw klanten bewuster in het leven te staan, en om blij te zijn met zichzelf en de wereld om hen heen.

Afgestemd op de persoon en met jouw begeleiding

De training bestaat uit de volgende 5 modules:
1. Het leren kennen van je zelfbewuste gevoelens en emoties
2. Reacties op uitdagingen
3. Patronen in communicatie en verbinding
4. Lief zijn voor jezelf hoe doe je dat?
5. Een combinatie van de vier bovenstaande thema’s.

Je kunt ervoor kiezen om de gehele training aan te bieden of om alleen een gedeelte te behandelen. Wanneer je de training in zijn geheel wilt aanbieden dan zorgen wij ervoor dat er 30 dagen lang iedere dag een mail met daarin de videoboodschap en het stukje werkboek wordt verstuurd. Maar als coach heb jij ook toegang tot alle e-mails met video’s, theorie en opdrachten. Wanneer je ervoor kiest om een gedeelte van de training aan te bieden dan kun je zelf de betreffende e-mails (met video’s, geluidsfragmenten en werkboek hoofdstukken) doorsturen. Wil je dus eerst eens samen in het onderwerp ‘kwetsbaarheid’ duiken? Of alleen inzoomen op communicatiepatronen? Dat kan!

Dertig dagen lang iedere dag een video, theorie en opdrachten.. dat is namelijk best intensief. Helemaal als het voor iemand nieuw is om aan de hand van deze thema’s met zichzelf bezig te zijn. Omdat het niet over peanuts gaat is de kans groot dat iemand meer dan 30 dagen de tijd nodig heeft om alles te begrijpen en verwerken. Neem deze tijd dan ook gerust.

Je kunt bijvoorbeeld afspreken dat iemand iedere 3 dagen een nieuw mailtje met een nieuw onderwerp opent. Zo heeft hij of zij per onderwerp 3 dagen de tijd om het te kijken, lezen en verwerken. Bijvoorbeeld door op dag 1 de video te bekijken en het onderwerp eens te laten sudderen. Op dag 2 de theorie te lezen en op dag 3 de opdrachten en reflectievragen in te vullen. Op deze manier vraagt het minder tijd per dag en is er meer tijd om de theorie, reflectie en ervaring te integreren.

Doorloop de training eerst zelf

We adviseren je van harte om de training eerst zelf te doorlopen. Waarschijnlijk heb je al aardig wat opleidingen en trainingen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor denk je misschien van ‘ja ja, dat snap ik allemaal al wel’. Dat is waarschijnlijk ook zo, veel zal gesneden koek zijn.

En toch adviseren we je wél de training te doen. We hebben namelijk van verschillende coaches en begeleiders teruggekregen dat het zelf ook doorlopen nog een keer oefenen erg belangrijk is geweest voor hen. Deze training gaat soms net een stapje verder, en erover lezen is gewoon iets anders dan zelf ervaren. Waarschijnlijk ken je je eigen emoties en gevoelens al best goed, maar ze opzoeken in kleine situaties, ermee spelen, experimenteren in je dagelijkse leven.. hoe vaak doe je dat nog bewust? Dat is wel wat je straks van degene die jij begeleidt gaat vragen. Het zelf hebben ervaren en herkennen wat er kan gebeuren zorgt voor de verdieping in je begeleiding.

En.. het is een intensief programma. Dagelijks wordt iemand bij de hand genomen om stapje voor stapje naar binnen te gaan. Hierdoor is het rendement hoog en kunnen er echt stappen worden gezet. Maar het vraagt wel om commitment. Begeleid je klanten hier op een positieve manier bij. Schep de juiste verwachtingen en wees erbij als het nodig is. 

Kosten en aanmelden

Locatie
Deze online training kan overal worden gedaan. Thuis op de bank, op bed, of op de bahama's. Overal waar een goede internetverbinding is. En als je wilt kun je je klanten zelfs nog online via Skype hierin begeleiden.

Doelgroep
Deze online training is een training die coaches, therapeuten en begeleiders kunnen inzetten in hun coaching en begeleiding. Dit kan een gedeelte van de training zijn of de training als geheel. Het vormt een handvat bij de begeleiding van hun klanten naar meer zelfkennis, vreugde en liefde in het leven.

Kosten
Deze online training is aan te schaffen voor 295 euro. Voor dit geld krijg je toegang tot de online omgeving waarin alle video's, geluidsfragmenten en werkboeken te vinden zijn en ontvang je alle 30 mailtjes (met video's en werkboek hoofdstukken) in je mailbox. 

Per klant die je de training in zijn geheel wilt aanbieden kost dit 20 euro. Wij zorgen er dan voor dat er 30 dagen lang iedere dag een mail met video en bijbehorende hoofdstuk in het werkboek wordt verstuurd. 

Ben jij (oud-)cursist of deelnemer van GaveMensen? Dan krijg jij een korting en betaal je voor dit product slechts 100 euro!