Is het tijd voor jouw klanten om te leren leven zonder handrem? Om zich te verbinden met hun ware gedachten, gevoelens en behoeften, te luisteren naar de eigen wijsheid en stem? Wil je ze laten ervaren dat ze kunnen stoppen met uitzoeken wat er mis is met ze (hint: niets), en nieuwe overtuigingen en gedachten over wie je werkelijk bent accepteren (een Gaaf Mens!)?

Door middel van de video’s, de theorie en de interventies in deze training breng jij hen hier een stuk dichterbij!

Dromen jouw klanten ervan om zelfverzekerd, moedig, uniek, onverschrokken, gelukkig, nieuwsgierig, veerkrachtig en vol onbegrensde mogelijkheden te zijn? Maar laten ze in werkelijkheid de wensen van anderen voor die van henzelf gaan, soms zelfs voordat zij ze hebben uitgesproken? Willen ze dichter bij zichzelf leven en luisteren naar wat ze diep van binnen echt willen, ongeacht de mening van anderen? Grip krijgen op perfectionisme, controledrang of uitstelgedrag en meer vrijheid ervaren? Dan is het tijd om hun eigen leraar te worden!

Zet ik eindelijk de zin van het leven in elkaar, zijn er nog een paar schroefjes over..

Wanneer we in staat zijn om voor onszelf en anderen een omgeving te creëren waarin we ervaren dat geregeld falen (en ervan leren) leidt tot verbetering, ontwikkeling, innovatie en groei, gebeurt er iets bijzonders. Door er open over te kunnen zijn wordt het een waardevolle bron, een instrument dat verbinding brengt en de motivatie voor leren verhoogt. 

Gun jouw klanten deze training!

Wil jij dat jouw klanten… 
Meer van zichzelf houden
Meer van zichzelf durven laten zien
Meer ruimte durven innemen
En minder bezig zijn met (de reactie van) een ander?

Gun hen dan de inzichten uit de training Imperfect onderweg.

Deze training helpt hen om diep te graven in zichzelf. Dertig dagen lang krijgen ze iedere dag een email met daarin de link naar een videoboodschap over een bepaald thema. Dit nemen ze mee de dag in. Vervolgens gaan ze zelf actief met het onderwerp aan de slag door de opdrachten en reflectievragen in het werkboek te maken. Zo mogen ze ervaren dat we allemaal ‘imperfect onderweg’ zijn. Altijd. En jij begeleidt ze bij deze training. 

De inzichten uit deze training laten je klanten inzien en oefenen met hoe ze milder kunnen worden naar zichzelf, en hoe ze zelfverzekerder, positiever en constructiever in het leven kunnen staan. Hoe ze zichzelf meer waarderen en accepteren, ook al zijn ze niet perfect.

Door de opdrachten leer je jouw klanten uit te dagen om eens goed naar hun proces te kijken en te ervaren hoe ze dingen nu écht doen. Soms voelen ze zich daardoor tijdelijk onbekwaam, beschaamd en beschadigd, maar uiteindelijk staan ze rechterop en groeien ze stapje voor stapje.

Door de training als coach eerst zelf te doorlopen ervaar je wat je jouw klanten straks kunt aanbieden. 

Imperfect onderweg is de start van bewust in het leven staan, van échte groei. De start van blij zijn met jezelf en de wereld om je heen. Van een nieuw leven waarin je moed ervaart en bewust opzoekt.

 

Kosten en aanmelden

Locatie
Deze online training kan overal worden gedaan. Thuis op de bank, op bed, of op de bahama's. Overal waar een goede internetverbinding is. En als je wilt kun je je klanten zelfs nog online via Skype hierin begeleiden. 

Doelgroep
Deze online training is geschikt voor coaches, therapeuten en begeleiders die een handvat willen om hun klanten te begeleiden naar meer zelfkennis, vreugde en liefde in het leven. 

Kosten
Deze online training is aan te schaffen voor 295 euro. Voor dat geld mag je de training niet alleen zelf doorlopen, maar mag je de training ook inzetten in de coaching van al jouw klanten. Je hoeft ons alleen te laten weten dat er een traject gestart wordt zodat wij de mails in gang kunnen zetten. 

Volg jij het modulaire traject Sensitief (Bege)leiden? Dan krijg jij een korting van 195 euro en betaal je voor dit product slechts 100 euro!

Speciaal voor early birds geldt de actieprijs tot 31 december: gratis examinering en toegang tot de online training!! 

Vermelding op onze website
Doorloop je de volledige online training, de basismasterclass en minimaal één masterclass naar keuze, dan kun je certificering aanvragen om als sensitief pedagogisch professional vermeld te worden op de website van GaveMensen. Daarmee laat je zien dat je op de hoogte bent van de laatste wetenschappelijke inzichten rondom hoogsensitiviteit. Mail naar info@gavemensen.nl voor de exacte regeling of om je aan te melden.