8.25 uur:
Leerling: ‘ Jufffff….. Ik kan vandaag echt niet sporten hoor, ik heb gister mijn enkel verzwikt en kan echt niet lopen…’
Mijn antwoord: ‘goh, wat vervelend voor je. Als je vanmiddag niet mee kan sporten dan vraag je even aan de groepsleiding of ze een briefje schrijven voor je.’

10.05 uur:
Leerling: ‘Maar juf, ik denk niet dat mijn groepsleiding dat wil doen, en ik kan toch écht niet mee sporten…’
Ik: ‘ dan vraag je of ze even stoppen op weg naar school om de boodschap aan de gymleraar door te geven..”

13.00 uur:
Leerling ‘juf, ze wilden geen briefje voor me schrijven en OOK al niet met de docent gaan praten..’
Mijn reactie: ‘tsja, dan zul je toch voorzichtig moeten proberen om mee te doen…’

14.15 uur:
Leerling aan gymdoccent: ‘wat gaan we vandaag doen met gym?
Docent: ‘we gaan badmintonnen’
Leerling: ‘oooooh…. maar dat kan ik wel…!!!’

En ik zie nog net een bos lange blonde haren om de hoek verdwijnen als ze huppelend richting kleedkamer verdwijnt….

Xandra van Hooff

Xandra’s werk gaat over acceptatie en overvloed. In haar bedrijf GaveMensen geeft en deelt ze kennis uit de diepere verwerking als kern van hoogsensitiviteit en openheid voor ervaringen voortkomen uit overexcitabilities. Ze vertelt waargebeurde verhalen waarin kleine details worden uitvergroot en wijst je precies op de aspecten van je leven waar groei mogelijk is. Xandra vertrouwt erop dat altijd alles goed komt, zij houdt er niet van risico’s te nemen maar laat zich ook nooit tegenhouden door ‘ja, maar’ en ‘wat als’-gedachten om haar dromen te verwezenlijken. Deze can-do mentaliteit zien we terug in de opleidingen Moed om te Falen & Lef om te Stralen. Hierin leer je ruimte maken voor jouw ongetemde binnenkant zodat creativiteit, gekkigheid, speelsheid en de levenslust weer volop kan stromen! Xandra wijst je in haar jaartrajecten op de lessen die je in je leven hebt mogen leren, maar waar je de vruchten nog niet van hebt geplukt. Dankzij haar vergrootglas kun je dit nu integreren en echt eigen maken. Laat deze energie in je voordeel werken en neem je jouw stap met positiviteit en het vertrouwen in een gunstige afloop. Klik op het menu hierboven voor het aanbod.