De Kennisborrel is hét moment voor netwerken of verdieping opzoeken met je collega's. Je kent het wellicht wel: je collega's nodigen je in allerhande groepen uit om naar hun workshop, congres of event te komen, met als reden dat het zo fijn is om dan bij te kletsen. Maar voordat je het weet ben je overspoeld door alle prikkels, zit je uren te luisteren naar een spreker die eigenlijk niets vertelt wat je niet al wist en rij je onvervuld naar huis, met vele nieuwe 'we gaan echt een keer een bakkie doen'- afspraken maar zonder écht iemand gesproken te hebben.

Graag brengen wij daar verandering in! De sensitieve kennisborrels zijn juist in het leven geroepen om elkaar te vinden. Om bijeen te komen, eens door te praten. Iemands energie te 'proeven', over een boek, methode of aanpak te sparren. Om je te laten informeren en inspireren.

De sensitieve kennisborrels werken door het principe van 'samen delen'. Wij zorgen voor de koffie en thee. Je betaalt niets, maar brengt zelf wat te eten of drinken mee, wat we met elkaar zullen nuttigen.

Wil jij netwerken, kennis delen en zakelijk sparren? Wees erbij!

20.00 uur – Opening door Xandra met wat gekke ‘losmakertjes’ – Indien iemand een thema wil inbrengen, iets wil bespreken of aankondigen is hier nu 2x 10 min. de tijd voor. – Mogelijkheid jezelf 1 minuut in de etalage te zetten. Grijp je kans en vertel wie je bent of wat je doet!

20.45 uur Start informele kennisborrel, nu we elkaar even een beetje hebben leren ‘kennen’, je gewend bent aan de ruimte, de mensen en de onderwerpen, mag je je kans grijpen en lekker spreken met degenen die jij graag wilt spreken. Gewoon collega’s onder elkaar. Over de laatste onderzoeken, over privédingetjes (want ja, we zijn ook gewoon mens), over samenwerkingen, een specifiek onderwerp of het thema dat zojuist door iemand is aangehaald. Have fun!

23.00 uur Aan al het goede komt een einde. Uiterlijk elf uur sluiten we af. Binnen, of bij goed weer buiten bij het kampvuur. Neem je weer mee naar huis wat er aan eten en drinken van jou niet is opgegaan?

Data en locatie

De borrels vinden plaats in de ruimtes van GaveMensen in Wijchen. Kijk op de contactpagina voor het adres en de route. Je bent van harte welkom op de volgende data:  

– Vrijdagavond 2 maart (nog 4 plekken)
– Vrijdagavond 4 mei
– Vrijdagavond 6 juli