In deze online community mag je je tedere hart openen, je twijfels delen en je worsteling laten zien. Het gaat niet om datgene waar je in gelooft, niet om je baan of behaalde studies. Niet om de hoeveelheid shit die je al hebt opgelost of de mate waarin je verlicht bent.. En je neiging tot zekerheid kan me niet schelen. Ver voorbij het pad van goed en fout, meningen en oordelen, is een open plek. En daar, op die plek, wil ik je ontmoeten. Want het is daar waar we elkaar echt kunnen vinden. Ons kunnen verbinden. Ik wil niet dat je perfect bent.. ik wil dat je écht bent. 

Dwars door alle laagjes heen mag jij ervaren hoe gaaf je bent. Om gelukkig te zijn heb je niets buiten jezelf nodig. Verbind je met jezelf. Deel je inzichten met anderen. Laat je hart uit elkaar klappen van vreugde. Van echtheid. Van diepte. En voelbaar plezier. Kom thuis bij jezelf. De Leef met volle teugen community is ons instapprogramma op weg naar een lichter leven. Je kunt op ieder gewenst moment instappen en uitstappen. 

Leef met volle teugen!

Je kent ze wel, de mensen die – wellicht net zoals jij – diep geraakt kunnen worden door de schoonheid van het leven. Die genieten van kleine dingetjes waarin alles ‘klopt’ of momenten van écht contact. De mensen die zich altijd overal vragen bij kunnen stellen, niet om lastig te doen maar omdat hun hoofd gewoon alle kanten uit gaat. Mensen die begrijpen wat anderen non-verbaal vertellen ongeacht welke woorden er worden gebruikt. Mensen die de wereld intenser beleven en graag eraan bijdragen deze tot een mooiere plek te maken..

En soms komt het voor dat deze mensen het gevoel krijgen dat hun gevoel – een combinatie van twijfel en onzekerheid – niet hóórt. Dat een mens gewoon blij en onbezorgd door het leven zou moeten kunnen stappen zonder alles diep door te denken en zo snel geraakt te worden. Maar fuck that! Je bént niet gebroken. Er ís niets mis met je. Je hebt geen sensitiviteits-make-over nodig. GaveMensen probeert dan ook niemand ‘in z’n kracht te zetten’. Wel willen we jou laten zien dat je perfect, compleet en heel bent zoals je bent. En willen we je ruimte bieden om elkaar te vinden zodat je merkt dat je niet de enige bent met je wellicht heftige gevoelens en oneindige hersenspinsels, die best wel heel erg de moeite waard zijn. Want de wereld heeft meer leuke, empathische, vrije en gave mensen nodig. Meer mensen zoals jij!

Door de afgelopen jaren heel veel van jullie te hebben ontmoet in de opleidingen, masterclasses, trainingen en andere activiteiten heb ik geleerd dat iedereen diep van binnen eigenlijk naar hetzelfde verlangt: een gevoel van volledig leven, zelfliefde en een diepe rust in dit alles. Kortom: wakker en ontspannen genoeg zijn om het wonder van het leven te ervaren.

En het is daar waar we elkaar kunnen vinden. Als mensen op deze aardbol die allemaal ons stinkende best doen er iets van te maken. Je mag je vol overgave in de oceaan van oneindige ontspanning duiken. Een oceaan van vertrouwen. Berustend in zijn. Geef je over, houdt niet langer vast aan je verlangens, het eeuwige vergelijken. Je hoeft niet te struggelen. Niet meer pushen, schouders eronder, ploeteren, strijden, eisen of jakkeren. Geef je over. Je hoeft niets. Niets te verbeteren, te bereiken, te veranderen. Niets te bewijzen of te doen. Het is goed zoals het is.

Laat los wat jij in essentie niet bent. Je naam, je uiterlijk, je gewicht, je identiteit, je spullen of je baan. Niet je gehoor, niet je smaak, niet je manieren, je gedachten, je overtuigingen, je ideeën, niet je humor, woorden of karakter, niet je contacten, je vrienden of familie, niet je baan, taken of rollen, niet je waarden, niet je normen, je opleidingen, intelligentie of kennis. Niet je problemen, niet je gevoelens en niet je stress…

Als je dit allemaal gewoonweg eens laat voor wat het is. Als je jezelf bekijkt zonder dit alles. Wat blijft er dan over? Maak daar contact mee. Voel wat is. Altijd en eeuwig. Als een zinderende levende stille aanwezigheid. Oneindige vrede. Sereniteit, levensenergie, puur en ongerept bewustzijn… je ware jij! 

Praktisch

Wij zijn allemaal gave mensen
Je wordt onderdeel van een dynamische online groep waarin we met dezelfde thema’s aan de slag zijn. Een veilige groep waarin we delen en elkaar inspireren. In deze community delen we in een beschermde (Facebook)groep onze inspiratie, onze moed en onze overpeinzingen met jou en met elkaar. Stel je vragen, bespreek je dubio’s en deel waar je niet uitkomt.

Dagelijkse inspiratie
Je krijgt voeding voor jouw ziel en jouw zijn. Inspiratie die je helpt om met deze thema’s en jezelf bezig te zijn. Op een manier die bij jou past. Door korte berichtjes van Xandra, inspirerende quotes, plaatjes, artikelen, filmpjes… alles wat we tegenkomen en kan helpen om je een eindje op weg te helpen delen we met je. 

Groepscalls
Iedere maand is er een groepscall (of twee) om de gestelde vragen en thema’s te bespreken. Deze groepscalls worden opgenomen zodat je ze op ieder gewenst moment kunt terugkijken. De eerste is op maandag 2 september, dan trappen we samen dit nieuwe traject af. Iedere maand ontmoeten we elkaar en kijken elkaar even virtueel in de ogen. Als reizigers en gids, omdat ik jullie vragen beantwoord en hopelijk een zetje in de juiste richting kan geven, maar bovenal als gave mensen onderling. We trappen af op 2 september om 16.00 uur met hopelijk zoveel mogelijk van jullie in onze eerste online sessie. Daarna worden de data telkens maximaal 1 maand vooruit bepaald zodat ik flexibiliteit behoud en aan kan sluiten bij jullie wensen. 

Voel je een kleine twinkeling in je hart als je dit hierboven allemaal leest? Kom er dan gauw bij en ontdek wat het je te brengen heeft. Laten we in deze groep alle leuke, fijne voorbeelden en voordelen delen!

Je lidmaatschap is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens voor lange tijd aan vast. Als je dat niet wilt. 

Join the club!

Leven met volle teugen, baden in moeiteloosheid en de kracht van zachtheid ervaren.

De wereld heeft meer gave mensen nodig. Mensen zoals jij!

Hi! Ik ben Xandra. Graag deel ik het beste van mezelf, mijn kennis en kunde met jou als je je leven op de rit hebt en toch geregeld jezelf tegenkomt. Als je jezelf voorbij rent en onderweg even vriendelijk zwaait om vervolgens met een daverende klap je gezicht tegen het asfalt te schuren. Ik gun het je in onze online community de deur op een kiertje naar een geheel nieuwe ervaring te zetten. Bekijk de wereld vanuit liefde voor jezelf, voor elkaar en voor de wereld om je heen. Voel jezelf gekoesterd in een onmetelijke omarming. Laat je denken voor wat het is en kom tot jezelf. Zodat jij moeiteloos jezelf durft te zijn…

Wat deelnemers in mijn eerdere facebookgroepen zeggen

Brigitte: de posts van anderen zijn onbetaalbaar...
Door de vraag/antwoord combinaties in de Facebookgroep die ík niet had kunnen bedenken of durven stellen leer ik elke dag weer bij. De vrijelijk gedeelde inzichten helpen mij bij het anders bekijken en bevragen van het gedrag van anderen én van mezelf. Wat dat oplevert is onbetaalbaar!

Emma J Voerman: Als je alle bla bla zat bent, dan kom je hier!
Als je alle blabla zat bent, als je alles al gehoord hebt, kun je hier komen om echt nieuwe dingen te ontdekken, in een sfeer waarbij je je meer dan welkom voelt. Het fijne is dat je jezelf bij Xandra niet hoeft te verdedigen waardoor je eigenlijk ongemerkt snel tot de kern kunt komen!