Ik heb ruimte in mijn agenda gemaakt. Voor jou. Omdat ik je belangrijk vind. Jij, die elke dag je missie leeft, met je neus in de wind en je haren wapperend achter je aan omdat je zo graag nóg meer wilt dan je tot nu toe voor mogelijk hield. Je durft te dromen en wilt graag alle nieuwe kansen aangrijpen die op je pad komen.

Meer van jezelf houden en moediger leven vraagt om keuzes. En dat is soms best een uitdaging. Dan mis je ineens iemand die het overzicht heeft en met je meedenkt. Voel je je alleen in alle perspectieven van waaruit je naar beslissingen kunt kijken. Mis je de arm om je schouders wanneer je jouw persoonlijke uitdagingen en keuzes aangaat. 

Als expert op het gebied van hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en ontwikkeling, als coach en mentor, als moeder en voormalig juf, als teamleider, manager en ervaren ondernemer, die gevoelig, zakelijk én intuïtief is, begeleid ik je graag als een gids in deze reis naar jezelf. Natuurlijk kun je alles alleen doen. Maar vanaf nu is dat niet meer nodig. 

Keuze 1: de strippenkaart
Kies voor een strippenkaart en bepaal zelf hoe je deze uren inzet. Dit kan op maandag en dinsdag. De sessies zijn 30 minuten en vinden plaats via de telefoon of via skype. Een strippenkaart is 6 maanden geldig. Lekker makkelijk want je kunt zelf online je sessies inplannen. Met eigen verantwoordelijkheid; zorg dat je jouw sessies tijdig inplant, anders vervallen ze. Wil jij begeleiding naast je opleiding bij GaveMensen? Dan geldt er een BTW vrijstelling van 21% ivm supervisie.

5 sessies · 499 euro excl BTW
7 sessies · 599 euro excl BTW
10 sessies · 849 euro excl BTW

Keuze 2: een dagdeel exclusieve aandacht
Dit is ultieme luxe. Een hele woensdagochtend van 9.00 tot 12.30 uur Xandra’s passie, kennis en kunde speciaal voor jou. Al haar interventies, invoelingsvermogen en scherpe blik rondom jouw vraagstuk. Of je nu vraagt om mee te denken over jou, je bedrijf, een boek in wording of een casus waar je een frisse blik op wilt… alles is mogelijk! 

1 dagdeel · 599 euro excl BTW
3 dagdelen · 1599 euro excl BTW