Aanbod voor sensitieve professionals

Ik heb ruimte in mijn agenda voor je gemaakt. Voor jou. Omdat ik je belangrijk vind. Jij, die elke dag je missie leeft, je neus in de wind en de haren wapperend achter je omdat je zo graag nóg meer wilt dan je nu voor mogelijk hield. Je durft te dromen. Wilt graag alle nieuwe kansen grijpen die op je pad komen.

Meer van jezelf houden, moediger leven vraagt ook keuzes maken. En dat is soms best een uitdaging. Dan mis je ineens iemand die het overzicht heeft en met je mee kan denken. Voel je je alleen in alle perspectieven die nu meegenomen mogen worden. Mis je de arm om je schouders wanneer je jouw persoonlijke uitdagingen en keuzes aangaat. 

Als expert op het gebied van hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en ontwikkeling, als coach en mentor, als moeder en voormalig juf, als teamleider, manager en ervaren ondernemer, die gevoelig, zakelijk én intuïtief is, begeleid ik je graag jouw groei mogelijk te maken. Natuurlijk kun je alles alleen doen. Maar vanaf nu is dat niet meer nodig. 

Keuze 1: de strippenkaart
Kies voor een strippenkaart en bepaal zelf hoe je deze uren inzet. Er zijn diverse mogelijkheden op ma/di/wo. De sessies zijn telkens 30 minuten en vinden plaats via de telefoon of via skype. Een strippenkaart is 6 maanden geldig. Lekker makkelijk want je kunt zelf online je sessies inplannen. Met eigen verantwoordelijkheid; zorg dat je jouw sessies tijdig inplant, anders vervallen ze. (*) Korting is mogelijk! Wil jij begeleiding naast je opleiding dan geldt er een BTW vrijstelling (21%) ivm supervisie.

5 sessies · 499 euro excl BTW*
7 sessies · 599 euro excl BTW*
10 sessies · 849 euro excl BTW*

Keuze 2: een dagdeel exclusieve aandacht
Dit is pas ultieme luxe. Een heel dagdeel Xandra’s passie, kennis en kunde speciaal voor jou. Al haar interventies, invoelingsvermogen en scherpe blik rondom jouw vraagstuk. Of je nu vraagt om mee te denken over jou, je bedrijf of een casus waar je een frisse blik op wilt of vraagt of er meegedacht kan worden met het boek dat jij aan het schrijven bent… alles is mogelijk!

1 dagdeel · 599 euro excl BTW
3 dagdelen · 1599 euro excl BTW

Aanbod voor scholen, organisaties en besturen

Hoe kun je als orthopedagoog, psycholoog, ZOCO, gedragsdeskundige, BPO-er, verpleegkundige, arts, coach of begeleider inspelen op de vraag van hoogsensitieve kinderen, jongeren of volwassenen? Hoe behoud je de hoogsensitieve professional in een maatschappij die steeds meer van ons lijkt te vragen? Dat blijkt in de dagelijkse praktijk niet altijd eenvoudig. GaveMensen begeleidt instellingen, besturen en samenwerkingsorganen in het begrijpen van en omgaan met de uitdagingen van hoogsensitiviteit.

De ene hoogsensitieve is de andere niet. Velen hebben geen enkele last van hun karakter terwijl anderen er vaak moeite mee hebben. Voorkomende reacties zoals overprikkeling of sterke emotionaliteit (huilen, vermijden, gespannen, snel geïrriteerd, “vol hoofd” enz.) vragen om een andere benadering van de begeleider. Daarom is het belangrijk deze te gaan herkennen en onderscheiden. Voor organisaties die in hun werkveld te maken krijgen met kinderen of jongeren die (over)gevoelig reageren en als professional zoekende zijn naar de juiste handvatten bieden we korte lezingen of bijscholingsdagen.

Kostenindicatie:
lezing 2 uur incl pauze · 499 euro excl BTW
workshop dagdeel · 799 euro excl BTW
verzorging studiedag · 1399 euro excl BTW

Prijzen zijn op indicatie. Nav groepsgrootte en specifieke wensen maak ik graag een offerte voor u op maat.