Als HB/HSP professional is het goed om je kennis en kunde op het hoogste niveau te houden. Om je bestaande denkkader uit te breiden met nieuwe concepten of nieuwe invalshoeken. Of om je aanpak uit te breiden met nieuwe tools of nieuwe variaties in oefeningen. Niet weer gelijk een hele opleiding doen maar lekker af en toe een dagje in contact te zijn met collega’s die hun vak ook serieus nemen. Door meer kennis en inzicht in de fundamentele principes achter HSP, overprikkeling en emotionele uitdagingen ben je in staat om vanuit een breder perspectief naar je eigen handelen te kijken en nog beter aan te sluiten bij de ander. En met nieuwe oefeningen en mogelijkheden ben je in staat je eigen werk nog prettiger aan te pakken.

De activity en masterclasses zijn ééndaagse trainingen over verschillende onderwerpen op het gebied van hoogsensitiviteit en de uitdagingen die daarbij komen kijken. Door het volgen van de classes kun je je expertstatus verdiepen op een specifiek gebied.
– Voor professionals die geen oude wijn in nieuwe zakken zoeken.
– Voor professionals die snel nieuwe tools willen aanleren.
– Basiskennis wordt verondersteld, dus in één dag ga je direct de diepte in.
– Max. 10 deelnemers zodat er voldoende ruimte is voor verdiepingsvragen.

Breng je kennis in beweging!

Zoek jij verdieping, verbreding en verrijking, maar lijk je elke keer dezelfde theorie tegen te komen? Dan zullen de masterclasses het verschil maken en je blik verruimen. Wil jij echter vooral lekker actief aan de slag? Zonder al te veel gepraat en achtergrond? Dan zullen de activity classes je uitdagen en je in beweging brengen!

In de masterclass ‘Making sense of sensitivity‘ bekijken we de oorspronkelijke theorieën over persoonlijkheid en temperament, gaan we dieper in op HSP als concept en ontdekken de nieuwste inzichten en onderzoeken.

In deze masterclass leer je alles over verbinding, rejection sensitivity, de mindsets en het continue proces dat je doorloopt om jezelf (en anderen) te blijven ontwikkelen. Masterclass in ontwikkeling. Eerstvolgende datum: 15-12-2017

In deze Activity Class gaan we ontdekken wat er nodig is om groots te gaan leven als HSP’er. We gaan praktisch aan de slag met negen bewezen interventie-categorieën. Leer op speelse wijze enkele interventies om jouw cliënten emotioneel te versterken.

In deze Activity Class leer je faalvaardigheidstechnieken om te dealen met gevoelens als ‘het even niet weten’,‘niet durven maar toch doen’ of ‘je niet goed genoeg voelen’. Pak vanaf nu bij jouw cliënten op een luchtige manier stress, onzekerheid en oordelen aan!

Informatie & Inschrijven

  € 195,-

Tijd

9.30 - 17.00 uur

Locatie

Kraayenberg 8020 te Wijchen

(kijk op de contactpagina voor een plattegrond van de school

Locatie

Voor koffie/thee en (broodjes)lunch wordt gezorgd.

Certificaat

Je ontvangt aan het einde van de dag een deelnamecertificaat op naam.