Voel je dat het tijd is om hoogsensitiviteit een podium in je leven te geven? Het beste van jezelf geven op een manier die bij je klopt? Of wil je deze kennis nog verfijnder overdragen aan anderen? Dan is dit jóuw moment om te kiezen voor onze driedaagse masterclasses. Jouw sensitieve professionalisering begint hier! 

Breng je kennis in beweging!

De masterclasses zijn los te volgen (995 euro per driedaagse), maar ook als onderdeel van de modulaire opleiding Sensitief (Bege)Leiden . In combinatie met de grondige kennisbasis van de online training en de basismasterclass, vormen de aanvullende masterclasses een stevig fundament waar je op kunt bouwen of waarmee jij je kennis op goede wijze over kunt dragen. 

Hoe begeleid je hoogsensitieve werknemers op de werkvloer en leerlingen in de klas? HSP'ers merken dat hun dagelijkse ervaring en focus in relatie tot de wereld verschilt van die van anderen om hen heen. Door in te zetten op neuroplasticiteit (het vermogen van ons brein om te veranderen en te optimaliseren) kunnen we het zelfsturend vermogen van hoogsensitieve personen gebruiken als kracht om tot optimale keuzes en communicatie te komen. In deze vervolgmasterclass, gegeven door Xandra van Hooff, krijg je inzicht en handvatten om processen rondom talenten, keuzes en grenzen te begeleiden. Klik hier voor meer informatie.

De meest effectieve manier van managen (of het nu een klas of een team is) gebeurt door mensen positief te benaderen. Dat betekent dat er een sfeer van betrokkenheid en respect gecreëerd mag worden, op zo'n manier dat er een positief klimaat geschapen wordt, wat leidt tot positieve relaties, positieve communicatie en zingeving. In deze omgeving presteren hoogsensitieve medewerkers beter en leren hoogsensitieve kinderen effectiever. Om de positieve effecten te verkrijgen, dien je de groep of het team consequent positief te managen en er ook zelf naar te handelen. Meer info over deze masterclass volgt..

Heb jij de ambitie om op professionele wijze trainingen of lezingen te verzorgen? Deze driedaagse vervolgmasterclass wordt gegeven door Manja van Toor-van Lent en beslaat verschillende onderwerpen op het gebied van sprekersvaardigheden. Je krijgt goed inzicht in je persoonlijke stijl en kracht als trainer, om straks beter voor de groep te staan. Vanaf de eerste dag ga je direct aan de slag met een kleine groep deelnemers zodat er voldoende ruimte is voor jouw ontwikkeling. Klik hier voor meer informatie.

Informatie & Inschrijven

  € 995,- per masterclass / combinatiekorting mogelijk


Data basismasterclass 'Sensitiviteit ontrafeld'

Sensitiviteit Ontrafeld optie 1: 5 nov / 19 nov / 3 dec 2018

Sensitiviteit Ontrafeld optie 2: 25 febr / 11 mrt / 25 mrt 2019

Sensitiviteit Ontrafeld optie 3: 15 apr / 6 mei / 20 mei 2019Data vervolgmasterclasses

Meer Impact als Spreker: 12 nov / 26 nov / 10 dec 2018

Met Passie aan de Slag: 7 jan / 21 jan / 4 febr 2019

Positief Managen in de Praktijk: 27 mei / 17 juni / 24 juni 2019


Tijd

9.30 - 17.00 uur


Locatie

Kraayenberg 8020 te Wijchen

(kijk op de contactpagina voor een plattegrond van de school


Locatie

Voor koffie/thee en (broodjes)lunch wordt gezorgd.


Certificaat

Je ontvangt aan het einde van de derde dag een deelnamecertificaat op naam.
ONLINE

295 euro

BASIS

1095 euro

+

UITGEBREID

1895 euro

+

+