Voel je dat het tijd is om hoogsensitiviteit een podium in je leven te geven? Wil je verder geinspireerd raken? De theorie koppelen aan de praktijk en lekker aan de slag met je eigen praktijksituaties? Of wil je deze kennis nog verfijnder overdragen aan anderen? Dan is dit jóuw moment om te kiezen voor onze driedaagse masterclasses. In de driedaagse verdiepingsmodules is ruimte voor jou als sensitieve professionalisering zodat je met jezelf als leidinggevend of begeleidend professional, of juist als sensitief trainer aan de slag gaat. Zo komt de theorie voor jou echt tot leven. 

Breng je kennis in beweging!

De masterclasses zijn los te volgen, maar ook als onderdeel van de modulaire opleiding Sensitief (Bege)Leiden. In combinatie met de grondige kennisbasis van de online training en de basismasterclass, vormen de aanvullende masterclasses een stevig fundament waar je op kunt bouwen of waarmee jij je kennis op goede wijze over kunt dragen. 

Basismasterclass:
De driedaagse masterclass 'Sensitiviteit Ontrafeld' wordt gegeven door Xandra van Hooff. Het beslaat verschillende onderwerpen op het gebied van hoogsensitiviteit en de uitdagingen die daarbij komen kijken. Tijdens deze masterclasses wordt altijd gewerkt vanuit de nieuwste wetenschappelijk inzichten. Vanaf de eerste dag ga je met een kleine groep deelnemers direct de diepte in, zodat er voldoende ruimte is voor verdiepingsvragen. Klik hier voor meer informatie

Verdiepingsmasterclass:
Hoe begeleid je hoogsensitieve werknemers op de werkvloer en leerlingen in de klas? HSP'ers merken dat hun dagelijkse ervaring en focus in relatie tot de wereld verschilt van die van anderen om hen heen. Door in te zetten op neuroplasticiteit (het vermogen van ons brein om te veranderen en te optimaliseren) kunnen we het zelfsturend vermogen van hoogsensitieve personen gebruiken als kracht om tot optimale keuzes en communicatie te komen. In deze vervolgmasterclass, gegeven door Xandra van Hooff, krijg je inzicht en handvatten om processen rondom talenten, keuzes en grenzen te begeleiden. Klik hier voor meer informatie.

Verdiepingsmasterclass:
Gun jij jouw klanten een steunende interne dialoog? Emma Voerman gelooft dat wanneer je de fantasie hebt een interne criticus te verzinnen, je ook een interne fan hebt. Tijdens deze masterclass leer je jouw eigen Interne Fan avonden te organiseren. Maar daarnaast ontdek je wat er nodig is voor jouw klanten om stappen te gaan zetten. Met een groei mindset nodig voor verandering, zodat ze de dingen aan kunnen gaan die ze aan te gaan hebben. Meer info volgt.

Verdiepingsmasterclass:
Heb jij de ambitie om op professionele wijze trainingen of lezingen te verzorgen? Deze driedaagse vervolgmasterclass wordt gegeven door Manja van Toor-van Lent en beslaat verschillende onderwerpen op het gebied van sprekersvaardigheden. Je krijgt goed inzicht in je persoonlijke stijl en kracht als trainer, om straks beter voor de groep te staan. Vanaf de eerste dag ga je direct aan de slag met een kleine groep deelnemers zodat er voldoende ruimte is voor jouw ontwikkeling. Klik hier voor meer informatie.

Prijzen en overige informatie 

Kosten
Een losse 3-daagse masterclass kost 995 euro. Deze zijn beroepsmatig te volgen en in dat kader BTW vrijgesteld. Kies je meerdere modules uit deze opleiding, dan ontvang je elke keer opnieuw 195 euro korting. Een rekenvoorbeeld: voor een masterclass inclusief online training betaal je vanwege de korting slechts 1095 euro. Voor een minimaal bedrag verzeker jij jezelf zo van de mogelijkheid maandelijks jouw casussen voor te leggen en te bespreken of je intervisievragen te stellen. En vanaf je eerste aankoop krijg jij dus telkens opnieuw korting. Een tweede, derde of vierde masterclass kost je dus geen 995 maar 800 euro. 

Locatie
De masterclasses zijn op onze locatie (kraayenberg 8020) in Wijchen van 9.30-17.00 uur. GaveMensen heeft haar intrek genomen in de Broedplaats. Dit is de achterkant van een schoolgebouw met schattige rood/gele ramen. Je ziet de puntdaken vanuit de wijk.Volg de borden 'broedplaats' om de ingang te vinden. 

Lunch en verzorging
We regelen via een plaatselijk zaakje luxe belegde vers afgebakken minibroodjes. Belegsoorten variëren per dag en bestaan uit o.a. Gerookte Zalm, Carpaccio, Roompaté, Brie, Geitenkaas, Parmaham, Chorizo, Gezond en Rosbief, allen met bijpassende garnering en dressing. Over het algemeen is er voldoende variatie voor iedereen. Mocht je allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten, dan is het wellicht goed om zelf lunch te regelen of via ons met de cateraar te overleggen. Mocht dit het geval zijn, laat het dan even weten! Gedurende de dag wordt er gezorgd voor voldoende koffie/thee/sap en versnaperingen.

Doelgroep
Deze basisopleiding is geschikt voor coaches, therapeuten, huisartsen, leerkrachten, intern begeleiders in het onderwijs, zorgcoördinatoren, jeugdzorgwerkers, orthopedagogen, schoolpsychologen of andere pedagogische professionals in het onderwijs, de zorg of het bedrijfsleven, die te maken hebben met hoogsensitieve kinderen en/of (jong-)volwassenen. Er kunnen maximaal 11 mensen deelnemen aan een masterclass

Data
Kijk voor de data bij je masterclass naar keuze. De online training kan elk gewenst moment gestart worden. 

Certificaat
Je ontvangt aan het einde van de derde dag een deelnamecertificaat op naam.

Vermelding op onze website
Doorloop je de volledige online training, de basismasterclass en minimaal één masterclass naar keuze, dan kun je certificering aanvragen om als sensitief pedagogisch professional vermeld te worden op de website van GaveMensen. Daarmee laat je niet alleen zien dat je op de hoogte bent van de laatste wetenschappelijke inzichten rondom hoogsensitiviteit, maar dat je dit ook in je pedagogisch handelen kunt laten zien. Mail naar info@gavemensen.nl voor de exacte regeling.