Mellow Fest is het gevoel van thuis komen zonder thuis te zijn. Drie dagen op een eiland. Ontspanning, avontuur en plezier. Relaxt samenzijn tot in de vroege uurtjes en alles op je eigen tijd. Een vrijhaven voor pretspetters en creatieve ontdekkingen.

Mellow…. Zacht van karakter. Zoals een goed gerijpte kaas. Het is relaxen in zijn puurste vorm, ieder op eigen wijze zoals Mellow als muziekstroom ook niet strikt gedefinieerd kan worden. Het zijn verschillende soorten stijlen en genres maar is wel altijd relaxed en rustig.

Dit weekend is een ode aan de luiheid. Wist jij dat luiheid één van de zeven hoofdzonden is? Vast wel. Maar toch heeft het (zoals elke zonde) een positieve intentie. De Sloth (luiaard) is hiervan wellicht het beste beeldmerk. De luiaard is ‘fast proof, not just resilient’ en dat is precies wat we jullie in dit weekend mee willen geven. Vind de luiaard in jezelf en ervaar twee dagen lang ‘upside down brilliance’. Live Love Laugh en Mellow Out Loud!

Doelgroep
Fijne mensen (mannen en vrouwen) die van goed eten houden. En toffe workshops. En een kampvuur. Jij dus! Er is ruimte voor ongeveer 40 deelnemers. 

Wat gaan we doen
Op en om dit onbewoonde eiland is er genoeg te beleven; houthakken voor het vuur, marshmallows roosteren, lekker lezen in een hangmat, een boompje beklimmen, peddelen met de kano, kletsen bij het water, en nog veel meer.  Niet continu die mail of whatsapp, maar wel met elkaar samenzijn op dit mooie stukje natuur. En dat is niet alles. Samen met alle deelnemers maken we het programma nog veel leuker. Iedereen mag namelijk bijdragen. Wanneer jij deelt waar je blij van wordt dan laten wij ons graag inspireren. Van wildplukken tot taichi, van theater tot yoga, van het aanbieden van een spel dat je graag speelt tot het voorlezen van je lievelingsverhaal. Zo maak je niet alleen de ander maar ook jezelf blij! Laat ons weten wat jij wilt dan kijken wij of er plek is in het programma. Wat je precies gaat doen dit weekend is dus afhankelijk van wat we er samen van maken!

Kosten
Voor 165 euro excl BTW ben jij er het hele weekend bij. Dit is inclusief:
- Een slaapplek in een (gezamenlijke) tent (zie slaapmogelijkheden),
- Ontbijt, lunch en avondeten op zaterdag, ontbijt op zondag en onbeperkt koffie en thee,
- En natuurlijk de overtocht zodat je met droge voeten op het eiland aankomt.

We hebben geprobeerd de prijs zo laag mogelijk te houden. Dit betekent dat je alle extra's zoals fris, wijn, bier, sterke drank, koekjes, chipjes, chocola etc. zelf ook mee mag nemen. Er is op het eiland verder geen winkeltje of restaurant aanwezig, dus neem lekker mee waar jij zin in hebt en blij van wordt. 

Data
Dit samenzijn staat gepland in het eerste weekend van september: 6-8 september. De eerste veer gaat over op vrijdagavond de 6e net na het avondeten en bij de afsluiting op zondagmiddag de 8e september komen we allemaal weer aan vaste land. Er zijn beperkt tussentijdse oversteekmogelijkheden aanwezig. Het hele eiland is dit weekend voor ons beschikbaar. 

Aanmelden
Dat kan door op onderstaande button te klikken.


Een loom avontuur in het Veluwemeer

Locatie
Midden in het Veluwemeer, vlakbij Harderwijk, ligt een kleine eilandje: De Kluut. Op dit onbewoonde eiland kun je avontuurlijk kamperen in prachtige natuur met weids uitzicht over het water. En dat is precies wat wij gaan doen! 

In het sfeervolle tentenkamp van CampSpirit kun je overnachten in gezellig ingerichte, authentieke tenten van traditionele nomadenvolkeren, zoals de tipi, de welbekende indianentent of de yurt (‘ger’ in het Mongools), de nomadentent uit Mongolië. De tenten zijn van alle gemakken voorzien, dus geen gesjouw met kampeerspullen. Bij CampSpirit geniet je eenvoudig en zorgeloos van het heerlijke buitenleven.

Slaapmogelijkheden
Elke slaaptent is volledig ingericht met lage bedden, goede matrassen (14 cm dik), dekbedden en kussens. Voor een lakenpakket wordt gezorgd. De Kluut beschikt over een toiletgebouw met 4 warme douches, toiletten en wastafels. Hier is ook elektra. Je kunt bij je aanmelding vermelden met wie je in de tent/yurt/tipi zou willen slapen maar we kunnen helaas niet beloven dat we op volgorde van aanmelden iedereen de eerste voorkeur kunnen geven. Laat het ons wel even weten als je graag in een men's only of women's only tent ligt.  Er zijn de volgende tenten beschikbaar:
- Mongoolse yurt: 2x 4 persoons (gereserveerd)
- Indianen tipi: 2x 6 (deels vrij) / 2x 4 (eentje vrij) / 2x 2 persoons (gereserveerd)
- Zweedse tipi: 1x 2 persoons (gereserveerd)
- Sahara tent: 1x 5 (gereserveerd) / 1x 4 (vrij) / 2x 2 persoons (gereserveerd)

Maaltijden
De prijs is inclusief alle maaltijden en koffie, thee, limo en wat lekkers gedurende de dagen. Qua ontbijt kun je rekenen op een uitgebreid buffetje met o.a. croissantjes, beschuitjes, broodjes, belegjes, yoghurt, muesli, etc. De lunch bestaat uit diverse broodjes en rauwkost, en het diner is - hoe kan het ook anders - een heerlijk complete barbecue met ook lekkere salades (als je een bepaald dieet of allergie hebt zorg dan dat je daar zelf ook iets voor bij je hebt).