Kennis. Wat een prachtig woord! Volgens Van Dale heeft het verschillende betekenissen. (1) het kennen van; bekendheid met (2) bewustzijn, besef (3) het geheel van wat iemand weet: met kennis van zaken deskundig (4) iemand die je kent; bekende. Wanneer we deze samenvoegen een heerlijke omschrijving van onze kennisborrels!

De kennisborrels zijn hét moment voor netwerken of verdieping opzoeken met je collega’s. Je kent het wellicht wel: je collega’s nodigen je in allerhande groepen uit om naar hun workshop, congres of event te komen, met als reden dat het zo fijn is om dan bij te kletsen. Maar voordat je het weet ben je overspoeld door alle prikkels, zit je uren te luisteren naar een spreker die eigenlijk niets vertelt wat je niet al wist en rij je onvervuld naar huis. Met vele nieuwe ‘we gaan echt een keer een bakkie doen’- afspraken maar zonder écht iemand gesproken te hebben.

Graag brengen wij daar verandering in! De kennisborrels zijn in het leven geroepen om elkaar te vinden. Om bijeen te komen, eens door te praten. Iemands energie te ‘proeven’. Over een boek, methode of aanpak te sparren. Om je te laten informeren en inspireren.

Data
vrijdagavond 19 april en vrijdagavond 28 juni

Tijden
De informele kennisborrel start om 20.00 uur. Grijp je kans en praat eens door met degenen die jij graag wilt spreken. Gewoon collega’s onder elkaar. Over de laatste onderzoeken, over privédingetjes (want ja, we zijn ook gewoon mens), over samenwerkingen, een specifiek onderwerp of het thema dat zojuist door iemand is aangehaald. Aan al het goede komt een einde. Uiterlijk elf uur sluiten we weer af. Have fun!

Kosten
Aan de kennisborrels zijn geen kosten verbonden. Voor koffie/thee wordt gezorgd en er is altijd wel wat te knabbelen. Ook staat er fris/sap in de koelkast. We vinden het lief als je een kleine vergoeding daarvoor in de spaarpot zou willen achterlaten.

De kennisborrels zijn op dezelfde dagen als de proeverijen. Kom je naar deze middag en wil je blijven voor een kennisborrel? Gezellig! Dan regelen wij tegen een kleine vergoeding (12,50 euro) soep en broodjes. Geef het even aan op je inschrijfformulier.

Locatie
De kennisborrels zijn op onze locatie (kraayenberg 8020) in Wijchen. GaveMensen heeft haar intrek genomen in de Broedplaats. Dit is de achterkant van een schoolgebouw met schattige rood/gele ramen. Je ziet de puntdaken vanuit de wijk. Volg de borden ‘broedplaats’ om de ingang te vinden.

Wil jij netwerken, kennis delen en zakelijk sparren? Wees erbij!


ps: wist je dat we ook Facebookgroepen fasciliteren waar we elkaar kunnen vinden?