Kosten workshops € 145,-
Overnachting € 80,- /€ 300,-
Totale duur 3.0 uur per dag
Op 6 uur reistijd vanaf Utrecht

In deze week ga je aan de slag met jouw innerlijke prutser en mag deze eindelijk eens het podium krijgen waar het zo naar verlangt. Geen perfectie en gratie deze week maar het centraal zetten van jouw authenticiteit, fantasie, durf, moed, humor en enthousiasme. Via hele simpele technieken en oefeningen krijg je de kans om in improvisatie en spel het unieke in jezelf te laten zien en te waarderen.

We gaan spelen om onze innerlijke prutser naar boven te halen. Je doet dingen die je normaal niet zo snel doet, van improvisatie tot brain-building en alles ertussen in. Deze week geef jij jezelf toestemming dingen te doen die je nog niet kunt of die je anders niet zou durven. Dan kan spannend zijn, maar omdat er geen goed of slecht is, kun je daar alleen maar in groeien.

Ode aan de prutsers!

De workshopweek vindt plaats van maandag 23 tot en met vrijdagochtend 30 juli. Cursussen op Centre Lothlorien worden gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag 9.30-12.30 uur. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag. 

Meedoen met ‘Ode aan de prutsers’ is al mogelijk vanaf 225 euro! Inschrijving voor de workshopweek is mogelijk tegen betaling van een bedrag van 145 euro voor 5 ochtenden of 30 euro per losse dag. Naast deze kosten komen er kosten bij voor overnachting. Dit is mogelijk in het chateau, op de camping, in de studio of caravan en elke dag genieten van heerlijke vegetarische biologische maaltijden. Wanneer je op tijd reserveert voor deze week is er altijd wel een plekje voor je vrij. Verblijf op 2-persoonskamer volpension is mogelijk vanaf € 300,- pp en op de camping vanaf € 80,- per cursusweek. Voor overige tarieven van je verblijf kun je het beste verder lezen op de website van Centre Lothlorien, een plek waar mooie ontmoetingen gewoon zijn.