De opleiding Master of Emotions is gebaseerd op het inzicht dat hoogsensitieve mensen veerkrachtiger én kwetsbaarder kunnen zijn in het leven. Uiteindelijk is emotioneel welbevinden het meest bepalend voor hun levensloop en het levensgeluk.

Mislukking hoort thuis op de weg naar succes, en dit inzicht is een eerste stap in de goede richting. Ben je op zoek naar manieren en methodes om de Moed om te Falen te stimuleren in groepen? Dan is deze mindset train-de-trainer opleiding iets voor jou!

Wil jij anderen helpen ontdekken wie zij zijn en hoe ze in de wereld staan? In deze opleiding leer je niet alleen personal branding oefeningen maar met name ga je er praktisch mee aan de slag in een mix van storytelling en improvisatietechnieken. 

Herken jij je in onze cursisten?

De opmerking "Wow, wat een fijn papier gebruiken jullie voor de cursusmap!" horen we uit vrijwel alle monden van onze cursisten. Een kleine aanwijzing naar de eigenheid en toch ook hun gelijkheid. Het is niet het enige waar ze zichzelf in elkaar herkennen. Het zijn gave mensen die overlopen van mededogen en empathie maar met name opvallen door hun humor en een hoofd dat alle kanten op kan denken.

Het zijn de waarheidsstrijders, visionairs van de toekomst, dappere generaals, gedurfde pioniers, ondernemers, experts in het gebruik van accurate informatie. Ze zijn de eersten om vragen te stellen en naar antwoorden te zoeken. Mensen die geen boek netjes van voor naar achter doorlezen, maar zeven boeken tegelijkertijd op hun nachtkastje hebben liggen. Boeken waar ze kriskras doorheen gaan, van achter naar voren en weer terug, de informatie opslurpend en elke keer weer nieuwe inzichten en verbanden ontdekkend. Beduimelde boeken met strepen onder de tekst en aantekeningen in de zijlijn. Mensen die maar 3 dagen hebben voor een opleiding omdat hun leven te vol is met alles dat ze leuk vinden maar die ook begrijpen dat échte diepgang tijd vraagt. 

Hun interesse houdt verband met het begrijpen hoe de menselijke geest werkt en persoonlijkheid en positieve ervaringen op elkaar inwerken. Het zijn de mensen die begrijpen dat je geen grotere gelijkwaardigheid in de wereld kunt bewerkstelligen dan de individuele verschillen tussen mensen te koesteren en eren en de omstandigheden creëren waarin ze floreren. Ze kijken reikhalzend uit naar een wereld waarin iedereen zijn vaardigheden kan testen, uitproberen en ontwikkelen. Ze laten het onmogelijke gebeuren op basis van hun passie.

Kennis in beweging

Omdat we onze kennis graag up-to-date houden, zijn onze trajecten altijd wetenschappelijk onderbouwd met de nieuwste inzichten. We beschikken over een registratie in het CRKBO, waarmee we voldoen aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs. Daarom kunnen we onze opleidingen en masterclasses BTW-vrij verzorgen en factureren.

Lees hier als je benieuwd bent hoe de opleidingstrajecten beoordeeld werden.