De opleiding Master of Emotions is gebaseerd op het inzicht dat hoogsensitieve mensen veerkrachtiger én kwetsbaarder kunnen zijn in het leven. Uiteindelijk is emotioneel welbevinden het meest bepalend voor hun levensloop en het levensgeluk.

Mislukking hoort thuis op de weg naar succes, en dit inzicht is een eerste stap in de goede richting. Ben je op zoek naar manieren en methodes om de Moed om te Falen te stimuleren in groepen? Dan is deze mindset train-de-trainer opleiding iets voor jou!

Wil jij anderen helpen ontdekken wie zij zijn en hoe ze in de wereld staan? In deze opleiding leer je niet alleen personal branding oefeningen maar met name ga je er praktisch mee aan de slag in een mix van storytelling en improvisatietechnieken. 

Omdat we onze kennis graag up-to-date houden, zijn onze trajecten altijd wetenschappelijk onderbouwd met de nieuwste inzichten. We beschikken over een registratie in het CRKBO, waarmee we voldoen aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs. Daarom kunnen we onze opleidingen en masterclasses BTW-vrij verzorgen en factureren.

Kennis in beweging

Masterclasses 
Zoek jij verdieping, verbreding en verrijking maar is een opleiding te veelomvattend voor je? Lijk je in lezingen elke keer dezelfde theorie tegen te komen? Of wil je gewoon lekker aan de slag en je rugzak vullen met nieuwe tools? Dan zullen deze eendaagse master- en activity classes het verschil maken, je blik verruimen en je in beweging brengen!

Lees hier als je benieuwd bent hoe de opleidingstrajecten beoordeeld werden.