Wil jij jezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen op het gebied van hoogsensitiviteit? Ben je op zoek naar een training die aansluit bij jouw leerbehoefte maar raak je de weg kwijt in het aanbod? Meld je dan aan voor onze Proeverij. Dé ideale gelegenheid om te ervaren welke opleiding bij jou past. Je krijgt op deze dag een beeld van onze opleidingen, de sfeer en inhoud. En daarnaast is deze dag een uitstekende mogelijkheid om onze manier van werken te leren kennen. GaveMensen is speels. Introspectief. Verbindend. Inspirerend. En down to earth. Daar laten we je heel graag van proeven. Mis deze kans dus niet en meld je meteen aan.

Programma

13.00 uur  Welkomstwoord en introductie
13:30 uur  Lezing hoogsensitiviteit
14.30 uur  Workshop Lef om te Stralen
15:30 uur  Korte pauze
15.45 uur  Workshop Moed om te Falen
16.45 uur  Beantwoorden vragen
17.00 uur  Afsluiting

Data

De eerstvolgende proeverij vindt plaats op vrijdag 28 juni 2019. Een proeverij is geschikt voor mensen die van plan zijn deel te gaan nemen aan een opleiding en zich eerst verder willen oriënteren. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden! 

Kosten 

De kosten voor deze middag zijn € 49,- Let op: omdat we slechts een beperkt aantal plekken hebben geldt jouw aanmelding als definitief en bindend. Het staat je vrij je plekje aan een ander af te staan als je verhinderd bent. Fijn als je de naam van deze persoon dan even aan ons doorgeeft.