Wil jij jezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen op het gebied van hoogsensitiviteit? Ben je op zoek naar een training die aansluit bij jouw leerbehoefte maar raak je de weg kwijt in het aanbod? Meld je dan aan voor onze Proeverij. Dé ideale gelegenheid om te ervaren welke opleiding bij jou past.

Je krijgt op deze dag een beeld van onze opleidingen, de sfeer en inhoud. En daarnaast is deze dag een uitstekende mogelijkheid om de trainer(s) en onze manier van werken te leren kennen. Natuurlijk staan we open voor al jouw vragen.

Mis deze kans dus niet en meld je meteen aan.

Programma

09.00 uur  De koffie staat gereed.
09.30 uur  Welkomstwoord en introductie
10.00 uur  Lezing ​hoogsensitiviteit
11.00 uur  Korte pauze
11.15 uur  Workshop Lef om te Stralen
12:15 uur  Lunch
13:15 uur  Workshop Durf om te Dwalen
14.15 uur  Korte pauze
14.30 uur  Workshop Moed om te Falen
15.30 uur  ​Afronding van de dag en beantwoorden vragen
16.00 uur  Openbare kennisborrel (op 31 aug en 1 febr)
18.00 uur  Afsluiting

Data

De eerstvolgende proeverij vindt plaats op donderdag 30 augustus. Deze dag is er echter geen borrel met externen aan het einde gepland. Vrijdag 31 augustus is uitverkocht maar je kunt wel komen borrelen. Wil je later in het schooljaar dan is vrijdag 1 februari 2019 wellicht een goede datum voor je, voor zowel de lezing/workshops als het borrelmoment. Een proeverij is geschikt voor mensen die van plan zijn zelf deel te nemen aan een opleiding en zich willen oriënteren. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

60%
plekken gevuld

Donderdag 30 augustus

100%
plekken gevuld

 Vrijdag 31 augustus

80%
plekken gevuld

Vrijdag 1 februari

Lunch

We regelen via een plaatselijk zaakje luxe belegde vers afgebakken minibroodjes. Belegsoorten variëren per dag en bestaan uit o.a. Gerookte Zalm, Carpaccio, Roompaté, Brie, Parmaham, Chorizo, Gezond en Rosbief, allen met bijpassende garnering en dressing. Over het algemeen is er voldoende variatie voor iedereen. Mocht je allergisch zijn voor bepaalde ingredienten dan is het wellicht goed om zelf lunch te regelen of via ons met de cateraar te overleggen. Mocht dit het geval zijn, laat het dan even weten!

Gedurende de dag wordt er gezorgd voor voldoende koffie/thee/sap en versnaperingen.

Kosten 

Op 1 februari is er nog alle ruimte voor jou. Deze dag brengen we enkel de kosten in rekening van lunch, ruimten en administratie. Kom je alleen dan betaal je voor deze dag € 29,- en neem je een collega mee dan betalen jullie samen slechts 49 euro. Dit bedrag is inclusief BTW. 

Nb: we kunnen geen plekken in onze opleidingen vrijhouden voor deelnemers aan proeverijen. Wil je verzekerd zijn van een plek (en evt. vroegboekkorting) zet jezelf dan op de inschrijflijst van de door jouw gewenste opleiding.