Wil jij jezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen op het gebied van hoogsensitiviteit? Ben je op zoek naar een training die aansluit bij jouw leerbehoefte maar raak je de weg kwijt in het aanbod? Meld je dan aan voor onze Proeverij. Dé ideale gelegenheid om te ervaren welke opleiding bij jou past.

Je krijgt op deze dag een beeld van onze opleidingen, de sfeer en inhoud. En daarnaast is deze dag een uitstekende mogelijkheid om onze manier van werken te leren kennen. Mis deze kans dus niet en meld je meteen aan.

Programma

09.00 uur  De koffie staat gereed.
09.30 uur  Welkomstwoord en introductie
10.00 uur  Lezing ​hoogsensitiviteit
11.00 uur  Korte pauze
11.15 uur  Workshop Lef om te Stralen
12:15 uur  Lunch
13:15 uur  Workshop Speels Coachen
14.15 uur  Korte pauze
14.30 uur  Workshop Moed om te Falen
15.30 uur  ​Afronding van de dag en beantwoorden vragen
16.00 uur  Openbare kennisborrel
18.00 uur  Afsluiting

Data

De eerstvolgende proeverijen vinden plaats op vrijdag 1 februari en vrijdag 28 juni 2019. Een proeverij is geschikt voor mensen die van plan zijn zelf deel te nemen aan een opleiding en zich willen oriënteren. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

100%
plekken gevuld

Vrijdag 1 februari

0%
plekken gevuld

Vrijdag 28 juni

Lunch

We regelen via een plaatselijk zaakje luxe belegde vers afgebakken minibroodjes. Belegsoorten variëren per dag en bestaan uit o.a. Gerookte Zalm, Carpaccio, Roompaté, Brie, Parmaham, Chorizo, Gezond en Rosbief, allen met bijpassende garnering en dressing. Over het algemeen is er voldoende variatie voor iedereen. Mocht je allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten dan is het wellicht goed om zelf lunch te regelen of via ons met de cateraar te overleggen. Mocht dit het geval zijn, laat het dan even weten!

Gedurende de dag wordt er gezorgd voor voldoende koffie/thee/sap en versnaperingen.

Kennisborrel

Na de Proeverij sluiten onze deuren zich nog niet meteen. Je krijgt uitgebreid de kans om in onze boekenkasten te neuzen, spellen uit te proberen of door onze opleidingsmappen te bladeren. Voel je welkom om aanwezig te zijn - ook als je niet kiest de proeverij. De kennisborrel is namelijk voor alle professionals openbaar. Wel vinden we het fijn als externen zich hier even apart voor aanmelden. 

Kosten 

Kom je alleen dan betaal je voor deze dag € 129,- Neem je een collega mee dan betalen jullie samen slechts 199 euroLet op: omdat we slechts een beperkt aantal plekken hebben geldt jouw aanmelding als definitief en bindend. Het staat je vrij je plekje aan een ander af te staan als je verhinderd bent maar we kunnen je helaas geen geld teruggeven.