Jij bent
Jij bent een sensitieve expert met een hart zo groot dat iedereen erin past. Iemand die kijkt naar overeenkomsten in plaats van verschillen. Je komt als professional geregeld in aanraking met hoogsensitieve kinderen, jongeren of volwassenen.

Jij zoekt
Je bent op zoek naar deskundige en accurate informatie om hoogsensitiviteit of sensitieve begaafdheid beter te begrijpen en zoekt handvatten om hen beter te leiden of begeleiden. Omdat je niet zo van de geitenwollensokken bent, zoek je een organisatie met een wetenschappelijke insteek. 

Wij bieden
Masterclasses en online trainingen. Gratis posters, ebooks en video's. Een plek om kennis te verzamelen en vragen te stellen. Herkenning en erkenning. Een omgeving waarin je al je vragen kunt stellen. Netwerken en verbinden. Laagdrempelig leren.

Waardoor jij 
Waardoor jij het gevoel ervaart van verbinding. Met het concept hoogsensitiviteit. Met andere professionals. En met de sensitieve personen waar jij mee werkt. Je ervaart meer begrip. Weet wat belangrijk is en waarom. En omdat jij beter begrijpt wat hoogsensitiviteit nou wel en niet inhoudt kun je het ook veel beter uitleggen aan anderen.

Hier start jouw ontwikkeling!

Omdat we onze kennis graag up-to-date houden, zijn onze trajecten altijd wetenschappelijk onderbouwd met de nieuwste inzichten. We beschikken over een registratie in het CRKBO, waarmee we voldoen aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs. Daarom kunnen we onze opleidingen en masterclasses BTW-vrij verzorgen en factureren. Lees hier als je benieuwd bent hoe de opleidingstrajecten beoordeeld werden.