Jij bent
Jij hebt een hart dat zó groot is dat iedereen erin past. Jij kijkt verder dan gedrag en ziet hoe iemand écht is. Zelf (waarschijnlijk) hoogsensitief begrijp je wat anderen in je omgeving nodig hebben en je zou het gaaf vinden om jezelf te ontwikkelen tot HSP professional. 

Jij zoekt
Je bent op zoek naar informatie rondom hooggevoeligheid. Omdat je niet zo van de geitenwollensokken bent, zoek je een organisatie met een wetenschappelijke insteek. Je zoekt oefeningen die je met iemand kunt doen of manieren om kennis over te dragen in lezingen. 

Wij bieden
Een modulaire opleiding bestaande uit een online training en verschillende driedaagse masterclasses. Geen 'studie naar jezelf', maar een nuchtere, luchtige en boeiende manier om op practische, actieve manier aan de slag te gaan met het onderwerp.

Waardoor jij 
Waardoor jij het gevoel ervaart van verbinding. Met het concept hoogsensitiviteit. Met andere professionals. En met de sensitieve personen waar jij mee werkt. En omdat jij beter begrijpt wat hoogsensitiviteit nou wel en niet inhoudt, kun je het ook veel beter uitleggen aan anderen. 

Hier start jouw ontwikkeling!

De modulaire opleiding Sensitief (Bege)Leiden is de basisopleiding van GaveMensen. In een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding bieden we een zelfstudie opleiding in onze online academie aan, in combinatie met een driedaagse masterclass. We staan zo achter deze kwaliteit, dat we je zelfs op onze doorverwijskaart durven zetten!

Omdat we onze kennis graag up-to-date houden, zijn onze trajecten altijd wetenschappelijk onderbouwd met de nieuwste inzichten. We beschikken over een registratie in het CRKBO, waarmee we voldoen aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs. Daarom kunnen we onze opleidingen en masterclasses btw-vrij verzorgen en factureren. Lees hier als je benieuwd bent hoe de opleidingstrajecten beoordeeld werden.