Jij bent
Jij bent een sensitieve professional met een hart zó groot dat iedereen erin past. Jij bent iemand die verder kijkt dan gedrag en ziet hoe iemand écht is. En houdt meer van overeenkomsten dan van verschillen. 

Jij zoekt
Je bent op zoek naar informatie rondom hoogsensitiviteit en praktische tips of handvatten. Omdat je niet zo van de geitenwollensokken bent, zoek je een organisatie met een wetenschappelijke insteek. 

Wij bieden
Een modulaire opleiding bestaande uit een online training en verschillende driedaagse masterclasses. Een plek om kennis te verzamelen en vragen te stellen. Herkenning en erkenning. Netwerken en verbinden.

Waardoor jij 
Waardoor jij het gevoel ervaart van verbinding. Met het concept hoogsensitiviteit. Met andere professionals. En met de sensitieve personen waar jij mee werkt. En omdat jij beter begrijpt wat hoogsensitiviteit nou wel en niet inhoudt, kun je het ook veel beter uitleggen aan anderen.

Hier start jouw ontwikkeling!

De modulaire opleiding Sensitief (Bege)Leiden is de basisopleiding van GaveMensen. In een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding bieden we een zelfstudie opleiding in onze online academie aan, in combinatie met diverse masterclasses. We staan zo achter deze kwaliteit, dat we je zelfs op onze doorverwijskaart durven zetten!

Omdat we onze kennis graag up-to-date houden, zijn onze trajecten altijd wetenschappelijk onderbouwd met de nieuwste inzichten. We beschikken over een registratie in het CRKBO, waarmee we voldoen aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs. Daarom kunnen we onze opleidingen en masterclasses btw-vrij verzorgen en factureren. Lees hier als je benieuwd bent hoe de opleidingstrajecten beoordeeld werden.