Gratis Kennisborrel

Je kent het wellicht wel; je gaat naar een congres of event, met als reden dat het zo fijn is om bij te kletsen. Maar voordat je het weet zit je uren te luisteren naar een spreker die eigenlijk niets vertelt wat je al niet wist en rij je onvervuld naar huis, met vele nieuwe ‘we gaan echt een keer een bakkie doen’-afspraken maar zonder écht iemand gesproken te hebben. Graag brengen wij daar verandering in! Kom ook eens naar één van onze kennisborrels!

Community

In de Facebookgroepen kunnen we elkaar vinden, inspireren, helpen en samenwerken. Er is voldoende ruimte voor verschillen, zodat we elkaar juist aan gaan vullen. We stimuleren elkaar, helpen elkaar over drempels heen en zorgen daardoor samen voor individuele groei. Ontplooi jezelf door denken én door doen.

Doel van deze groepen is tweeledig: Enerzijds wil ik stimuleren dat we met elkaar onze doelgroep in hun kracht zetten op een manier dat niet zozeer de omgeving aan hen aangepast wordt, maar zij zich persoonlijk ontwikkelen. En wat kunnen wij daarin van elkaar leren. En daarnaast zelfreflectie/spiegelen van onszelf dmv vragen/ervaringen die je kan voorleggen aan groepsleden. Ook in het kader van jouw persoonlijke ontwikkeling. Kernwaarden zijn; leven vanuit het hart, ervarings- en ontwikkelingsgericht. Ik bied voor professionals een plek om co-creatie te laten ontstaan, mogelijkheden voor intervisie en doorverwijzingen. Wees welkom!

Je kent het wellicht wel; je gaat naar een congres of event, met als reden dat het zo fijn is om bij te kletsen. Maar voordat je het weet zit je uren te luisteren naar een spreker die eigenlijk niets vertelt wat je al niet wist en rij je onvervuld naar huis, met vele nieuwe ‘we gaan echt een keer een bakkie doen’-afspraken maar zonder écht iemand gesproken te hebben.

Graag brengen wij daar verandering in!

HB coaches en begeleiders

Deze groep is specifiek voor begeleiders/coaches en docenten van hoogbegaafde kinderen/ jongeren en volwassenen.

HSP coaches en begeleiders

Deze groep is specifiek voor begeleiders/coaches en docenten van hoogsensitieve kinderen/ jongeren en volwassenen.

Met deze groep wil ik stimuleren dat we sensitiviteit als kwaliteit gaan zien. Wees welkom als je een positieve bijdrage wilt leveren!

De nieuwsbrief van GaveMensen bied je maximaal 4x per maand onze laatste blog(s), nieuws en melding van nieuwe posters in de gratis online academie. Voor iedereen die in zijn werk in aanraking komt met het thema hoogsensitiviteit en het belang van een proactieve levensstijl. En voor wie op de hoogte wil blijven van het werk en activiteiten van GaveMensen. Meld je hier aan!