Wat je ziet is wat je krijgt bij GaveMensen. Onze bijeenkomsten zijn puur en ongepolijst: GaveMensen is niet perfect, GaveMensen is echt. Wij geloven dat het leven rauw is en mag schuren. Dat mensen mooier zijn met rafelrandjes. En dat je weet dat je het goede doet wanneer je nekharen een dansje doen. Zoals Xandra het zegt: "laten we in onze schaamte compassie vinden, door onze teleurstellingen grootsheid creëren en in frequent falen moed aanleren. Want echte moed, de moed om te durven zijn wie je bent komt niet uit het denken voort. Die ontstaat in het contact met de ander en in je hart..."

GaveMensen bestaat uit een klein team dat met grote inzet werkt om zoveel mogelijk kennis en kunde over te brengen op het gebied van hoogsensitiviteit, Rejection Sensitivity en proactief leven. Voor persoonlijke coaching verwijzen we graag door. 

Xandra van Hooff
Sensitieve Rebel

Een combinatie van excentriek en sensitief met een vleugje té. Het is een kwinkslag naar uit de bocht vliegende tranen en lachbuien. Dat kenmerkt Xandra. Zij woont in Wijchen samen met haar Lief en twee kinderen. Als trainer onderwijst, inspireert en daagt ze haar publiek uit. Ze is opgeleid als docent, pedagoge en heeft haar Master Special Educational Needs cum laude afgerond. Naast eigenaar van GaveMensen en blogger bij HetKind is zij lange tijd trainer geweest in de gevorderden talentbegeleidersopleiding van Novilo. Xandra is Master coach (NEI, EFT, NLP en Business Coaching) en erkend Mindsonar specialist. Zij heeft Brené Brown’s Connections Curriculum (om schaamtere veerkracht te bevorderen) meermaals verzorgd, heeft bij Elke van Hoof de opleiding ‘HSP voor professionals’ aan de Vrije Universiteit van Brussel gevolgd en is door het instituut van Elaine Aron erkend als coach. En tot slot houdt ze van improvisatie  & clownerie en drinkt graag latte macchiato in cafeetjes met industriële uitstraling. Lees hier meer over Xandra en de achterkant van haar CV.

 


Al van jongs af aan is Sandy geïnteresseerd in de verhalen van mensen om haar heen. Haar teksten raken en daarom heb ik haar gevraagd als schrijver voor het boek 'Allemaal gave mensen', 35 authentieke karakterportretten van hoogsensitieve mensen.

Luuk Harmsen

Luuk Harmsen is student toegepaste psychologie aan de Saxion University of Applied Sciences. Als afstudeeropdracht is hij bezig met het ontwikkelen van een gratis online training. Centraal staan vijf video's waarin de basis van 'hoogsensitiviteit' wordt uitgelegd, in combinatie met oefeningen en opdrachten.

Sarina Kriek

Sarina bereidt zich voor op de rol als co-trainer in de opleiding 'Het Lef om te Stralen'. Vanuit haar expertise personeel en organisatie heeft zij zich gespecialiseerd tot loopbaan- en talentcoach, met als specialisatie hoogsensitiviteit. Ontwikkeling ziet ze als de reis van wie je denkt te zijn naar wie je daadwerkelijk bent. 


Supervisie, intervisie en overleggroepen van waaruit we ons blijven voeden en verrijken:

Samenwerkingspartners waar we op kunnen bouwen en vertrouwen:

Dankbaar zijn we dat zij GaveMensen nóg wat gaver hebben gemaakt:

Karlijn van de Wier

Illustraties website

en handlettering quotes

Linda Wessels

Ontwikkelaar van de Mindset training ism PIEX

Manon Toma

Maakte als brandstylist de praktische vertaalslag

Leonie van der Locht 

Vertaalde Xandra's image

in supergave images!