Sta jij nu te stuiteren als je de teksten op deze site leest? En wil je heel graag aansluiten? GaveMensen is groeiende en wellicht zoeken we binnenkort naar jou! Geef je gegevens hier aan ons door als je wilt starten als trainee om daarna door te groeien naar een uitdagende functie op niveau. 

Xandra van HooffEigenaar / trainer opleidingen

Xandra van Hooff (1976) woont in Wijchen samen met haar Lief en twee kinderen. Ze houdt van impro en clownerie, drinkt graag latte macchiato in cafeetjes met industriële uitstraling en wordt vrolijk van nieuwe Bloomon bloemen in de vaas op tafel. Als trainer onderwijst, inspireert en daagt ze haar publiek uit. Ze is opgeleid als docent, pedagoge en heeft haar Master Special Educational Needs cum laude afgerond. Naast eigenaar van GaveMensen en blogger bij HetKind is zij vanaf het begin betrokken als trainer in de gevorderden talentbegeleidersopleiding van Novilo. Xandra is Master coach (NEI, EFT, NLP en Business Coaching) en erkend Mindsonar specialist. Zij heeft bij Elke van Hoof de opleiding ‘HSP voor professionals’ aan de Vrije Universiteit van Brussel gevolgd en is door het instituut van Elaine Aron erkend als coach. Lees hier meer over Xandra en de achterkant van haar CV.

Het is haar missie mensen de ‘Moed om te Falen’ mee te geven. Zoals ze zelf zegt “laten we in onze schaamte compassie vinden, door onze teleurstellingen grootsheid creëren en in frequent falen moed aanleren. Want echte moed, de moed om te durven zijn wie je bent komt niet uit het denken voort. Die ontstaat in het contact met de ander en in je hart…”

Linda WesselsTrainer / ontwikkelaar onderwijs

Linda Wessels (1979), woonachtig in Nijmegen, is naast trainer en ontwikkelaar onderwijs bij GaveMensen, leerkracht in het basisonderwijs. Haar hart ligt bij onderwijs en het faciliteren van een zo passend mogelijk aanbod voor hoogbegaafde en hoogsensitieve leerlingen. Ze heeft haar Master SEN cum laude afgerond, is bekend met plusklassen en HB-beleid en specialiseert zich momenteel tot HSP-expert. Ze wordt steeds actiever binnen GaveMensen, waarbinnen ze naast het mede-ontwikkelen, ook trainingen zal gaan geven om kennis rondom hoogsensitiviteit en mindset te verspreiden onder professionals.

 

Seline HesselsTrainee

Seline Hessels (1992), wonend in Dieren met haar vriendin, twee konijnen en overdaad aan spullen, is pedagoog. Vanaf september 2017 zal ze verder studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, de orthopedagogische premaster en master ‘High Giftedness’ om haar kennis over hoogbegaafdheid uit te breiden. Zij heeft ervaring opgedaan als trajectbegeleider en groepswerker bij Feniks Talent in Utrecht, een organisatie die hoogbegaafde dropouts opvangt. Vanwege de problemen die veel hoogbegaafden ervaren met hun sensitiviteit is haar interesse voor dit onderwerp aangewakkerd.

Seline vindt het belangrijk dat mensen op waarde worden geschat en dit probeert ze met een ogenschijnlijke eenvoud te doen, op een speelse manier, een lach en een gesprek waarin ze weloverwogen zoekt naar de diepere laag.

Lianne Kosterco-trainer AvonturenClub

Lianne Koster (1974) is eigenaar en bezieler van haar praktijk voor haptonomie en orthopedagogiek. Samen met Hans en haar 3 kinderen woont ze in het mooie Oirschot, ook wel bekend als ‘de poort van de Kempen’. Als anderen haar omschrijven in kernwaarden noemen ze de volgende unieke combinatie van eigenschappen; zacht en kracht, wetenschap en gevoel. In ontmoeting zal je haar leren kennen als respectvol, oprecht, eerlijk, betrouwbaar en altijd luisterend met oprechte aandacht. Vanaf 2017 zal Lianne de AvonturenClub gaan overnemen. 

Door haar inzet van lichaamsgericht werken en andere methodieken word je als hoogsensitief mens meer lichaamsbewust en brengt het je in contact met je innerlijke wereld en in verbinding met anderen. Het verstevigt je eigenheid en beweegt je steeds meer naar wat jouw inspireert en zingeving biedt.

Nathalie van KordelaarCoach 'Imperfect Onderweg'

Drs. Nathalie van Kordelaar (1979) is orthopedagoog, psychosociaal therapeut en ’specialist in Gifted Education’ (afgeronde postdoctorale ECHA-opleiding aan het Centrum Begaafdheidsonderzoek van de Radboud Universiteit in Nijmegen). Vanuit de specialisatie ‘Hoogbegaafdheid’ heeft zij veel ervaring opgedaan in de diagnostiek en begeleiding/psychosociale therapie bij hoogbegaafde kinderen en jongeren. Zij heeft ervaring in het onderwijs (als leerkracht, ambulant begeleider en orthopedagoog).

Nathalie is één van de vier coaches bij de online training GaveMensen. Haar omschrijving hierbij is als volgt: Je weet dat je tot veel in staat bent. Maar je krijgt het benauwd wanneer je dit aan de buitenwereld dient te presteren. Hoe zou jouw wereld eruitzien wanneer je op niemand indruk hoeft te maken? Wanneer je niet door de mand kunt vallen? Herken jij je als volwassene in het beeld van de hoogbegaafde onderpresteerder? Na aanschaf van het online programma gaat Nathalie hier graag twee keer het gesprek met je over aan. Lees meer op de Incontexto website.

Marieke van der ZeeCoach 'Imperfect Onderweg'

Marieke van der Zee (1969) is psycholoog coach/counselor. Door haar werk als oudertrainer en door studies, zoals de ‘parent effectiveness training’ en de ECHA-opleiding tot ‘specialist hoogbegaafdheid’ aan de Radboud Universiteit Nijmegen, heeft zij veel kennis en ervaring met opvoedingsvaardigheden bij hoogbegaafde kinderen. Mede door haar ervaringen als moeder van hoogbegaafde / sensitieve kinderen kan zij zich goed verplaatsen in de belevingswereld van ouder en kind en de zoektocht naar de juiste aanpak. 

Marieke is één van de vier coaches bij de online training GaveMensen. Haar omschrijving hierbij is als volgt: Soms kun je iets nog zo goed weten, zonder te oefenen en er in de praktijk mee aan de slag te gaan verandert er op een dieper gevoel niet wat je voelt. Haar specialisatie ligt in de manier waarop jij jouw rol als ouder invulling geeft. Graag gaat ze met je in gesprek over de thema’s in de training Imperfect Onderweg in relatie tot de jour rol als ouder en je opvoedingsvaardigheden. Lees meer op mijn website: Buro Mare.

Inge CorstiaansCoach 'Imperfect Onderweg'

Inge is opgeleid als docent en kinder/jeugdtherapeut.  Vanaf de dag dat Inge in aanraking kwam met de mindset-theorie heeft deze haar niet meer losgelaten. In haar eigen leven speelt mindset een prominente rol en in haar praktijk MIER begeleidt ze ouders en kinderen bij het aannemen van een groeimindset. 

Inge is één van de vier coaches bij de online training GaveMensen. Haar omschrijving hierbij is als volgt: Een belangrijk thema in mijn werk is mindset of mindshift. Wat zijn jouw opvattingen over (je) kwaliteiten, intelligentie en talent? En welke invloed hebben die overtuigingen op jouw keuzes en ontwikkeling? Hoe ga jij om met tegenslagen, uitdagingen en kritiek? Hoe ontwikkel je LEF? Graag gaat ze hierover in combinatie met de online training Imperfect Onderweg twee uur met je in gesprek en daagt je uit om spannende stappen te gaan zetten in je leven! Lees meer via Platform Mindset.

Marielle van der BurgtCoach 'Imperfect Onderweg'

Marielle is na een studie Personeel & Organisatie aan de slag gegaan met HRM thema’s als recruitment en reïntegratie. Momenteel helpt zij als lifecoach vanuit deze achtergrond extraverte, gedreven mensen met een gevoelig karakter om hun leven zo in te richten dat het bij hen past. Zij werkt onder andere vanuit NLP, mindfulness, ademwerk en ervaringsgericht leren. De focus ligt op omgaan met overprikkeling, omgaan met stressklachten en deze verminderen, keuzes maken en persoonlijke kracht.

Marielle is één van de vier coaches bij de online training GaveMensen. Haar omschrijving hierbij is als volgt: Het ene moment kun je de hele wereld aan, voert jouw enthousiasme het hoogste woord. Het volgende moment voel jij je moe en krijg je niets uit handen. Je snapt het soms zelf niet eens. Hoe fijn zou het zijn als je meer balans ervaart in je leven? Het hebben van een gevoelig karakter is een kracht, geen zwakte die opgelost moet worden. Graag gaat Marielle hier tijdens en na het doorlopen van het online programma Imperfect Onderweg twee keer een uur het gesprek met je over aan. Lees meer over haar werk op de website van Marielle.

    

Dankbaar zijn we dat zij GaveMensen nóg wat gaver hebben gemaakt:

Judith Fonteijn

Redacteur van (heel veel)

blogs & artikelen

Edith Keijser

Werkte urenlang met veel liefde aan de gave(n)

Ingrid Teulings

Was Xandra's steun en toeverlaat bij workshops

Manon Toma

Maakte als brandstylist de praktische vertaalslag

Leonie van der Locht 

Vertaalde Xandra's image  in supergave images!

Karlijn van de Wier

Illustraties website

en handlettering quotes

Mirjam Bogerd

Illustraties / tekeningen

Imperfect Onderweg

Marleen Kerstens

Vormgever quotes

Imperfect Onderweg

Amelieke vd Lavoir

Lay-out Ondernemen

is voor Helden

Samenwerkingspartners waar we op kunnen bouwen en vertrouwen:

Sarina Kriek

 coach imperfect onderweg 

quote-left

Woont in de waaierige polder in het midden van ons land en gaat voor meer doen van wat je echt wilt doen, meer plezier in je werk en leven en werken vanuit eigen regie. Vanuit mijn expertise personeel en organisatie heb ik mij gespecialiseerd als loopbaan- en talentcoach. Je ziet mij sprankelen als ik mensen coach bij het creëren of vinden van werk waarbij ze zichzelf kunnen zijn en hun talenten kunnen inzetten. Betrokkenheid, enthousiasme en puurheid kenmerken mij. Als moeder van 3 geweldige hb/hsp kinderen heb ik ervaren dat dé hb-er of hsp-er niet bestaat. HB/HSP en werk vraagt kennis en ontwikkeling van medewerkers en werkgevers. Na het behalen van mijn post hbo diploma voor talent- en loopbaancoach ben ik me daarom nu verder aan het specialiseren door het volgen van de Master of Emotions bij GaveMensen.

 "Ontwikkeling is de reis van wie je denkt te zijn naar wie je daadwerkelijk bent"

Woont in de waaierige polder in het midden van ons land en gaat voor meer doen van wat je echt wilt doen, meer plezier in je werk en leven en werken vanuit eigen regie. Vanuit mijn expertise personeel en organisatie heb ik mij gespecialiseerd als loopbaan- en talentcoach. Je ziet mij sprankelen als ik mensen coach bij het creëren of vinden van werk waarbij ze zichzelf kunnen zijn en hun talenten kunnen inzetten. Betrokkenheid, enthousiasme en puurheid kenmerken mij. Als moeder van 3 geweldige hb/hsp kinderen heb ik ervaren dat dé hb-er of hsp-er niet bestaat. HB/HSP en werk vraagt kennis en ontwikkeling van medewerkers en werkgevers. Na het behalen van mijn post hbo diploma voor talent- en loopbaancoach ben ik me daarom nu verder aan het specialiseren door het volgen van de Master of Emotions bij GaveMensen.

 "Ontwikkeling is de reis van wie je denkt te zijn naar wie je daadwerkelijk bent"