In de dagworkshops Theater van het Leven ga je op avontuur in je eigen leven. Op het podium. In het moment. Voor de blik van anderen. Ik leer je leven in het moment, met al wat er op dat moment is. Geef je de speelruimte om te proberen, te ontdekken, te voelen en ervaren. Zodat je leert te genieten van wat er ontstaat vanuit flow.

Volg één of meerdere actieve dagen met een fijne groep mensen, gevuld met gedachten cabaret, improvisatie en spel. Aan de hand van diverse oefeningen leer je je emoties vergroten, verkleinen, humor in je keuzes te brengen en je gedrag, gedachten en gevoel uiteen te rafelen. Je werkt aan de voorwaarden voor het leiderschap in jezelf. En wordt wakker voor wat je in het hier en nu te doen hebt. Want ach… in het slechtste geval gaat alles goed :-)

Je creëert drama, duikt erin, maakt het erger, geniet ervan én lost het weer op. En al die tijd besef je dat je slechts een figurant op het levenstoneel bent. Je bent namelijk niet (alleen) lieflijk, vrolijk en beminnend. Je bent heftig. Je bent veel. Je bent liefde. Je bent waarheid. Je bent mislukking. Je bent succes. Je bent de diepe oceaan onder de golven van het leven. Het dansen van de wind, de stroom die altijd voortgaat in de rivier. En je mag het koesteren, elk stukje in jou.. 

Creëer of versterk drama... én geniet van het feest in de tent!

De held zijn in jouw eigen leven, het podium pakken en ontsnappen aan de middelmatigheid. De rauwe waarheid spreken en stoppen jezelf te verontschuldigen voor wie je bent. Leven vol verwondering en een glimlach zo groot dat je mondhoeken je oren ervan raken. Druipend van liefde, verbinding en waarheid, gevuld met kleine succesjes, teleurstellingen en oncharmante lessen. En daar niet langer bang voor zijn!

Álles mogen voelen en ervaren, van milde paniek tot ‘het niet weten’ en van schaamte tot diep verdriet. Als alles er mag zijn kun je volledig vrij, speels en onbevangen de toekomst in gaan. Niet langer gebonden aan een leven van middelmatigheid, schaarste en angst. Niet langer een leven leiden waarin je doet wat je wordt verteld dat je moet doen, maar leven zoals het leven door jou heen wil leven.

Een kwetsbare levenshouding is dé sleutel naar verbondenheid, creativiteit en authenticiteit. Het is de weg naar een betekenisvol leven waarin je durft te zeggen wat je ervaart, wat er in je speelt, wat je nodig hebt en wat je wilt. Wie onzekerheid omarmt krijgt er geluk voor terug. En omdat ik weet hoe intens en overweldigend deze reis van blootstelling aan jezelf kan zijn loop ik graag af en toe een dag met je mee. 

Trekt dit je aan? Kun jij je eigen coach zijn? Heb je een grote hoeveelheid queeste in je ziel? Wil jij je werk en leven naar een hoger plan trekken? Begrijp je dat één dag je leven niet verandert, maar elke dag het leven gaan bezien als theater dit wel gaat doen dan is dit jouw pad. Ga mee op avontuur! 

Laat je innerlijke goeroe giechelen

Jij bent niet je gedachten. Niet je gevoelens. Niet de verhalen die je jezelf vertelt. Jij bent het lege podium waarop alles verschijnt. Ik vergelijk het wel eens met een innerlijke goeroe. Een vredige aanwezigheid die bij de gedachte aan alles wat het leven biedt een lachkriebel voelt opkomen. Die alles - wat in het leven de moeite waard is - omarmt met liefde, aandacht en volledige overgave. 

Kun jij wel een dosis humor en acceptatie in je leven gebruiken? Wil jij het leven gaan vertrouwen? Achterover durven leunen en volledig zakken in overgave? Maak dan contact met je innerlijke goeroe en laat hem giechelen. Geen idee waar je hem kunt vinden? Dat is simpel; hij houdt van een leven zonder jouw overtuigingen en regels. Daar waar deze wegvallen is ie te vinden. Op één regel na trouwens: neem het leven niet te serieus. Deze regel staat ook wel bekend als 'rule number six'. Ooit in het leven geroepen door Benjamin Zander. En mocht je je het afvragen... regels 1 t/m 5 bestaan natuurlijk niet :-)

Om een gelukkig en vervuld leven te leiden hoef je niet hard te werken of rijk te zijn. Verbinding en inspiratie zijn overvloedig aanwezig. Vertrouw daar maar op. Ga uit van eenheid en moeiteloosheid. Genieten kan elk moment. Het leven is daar waar het je raakt. Laat het toe. Jij bent jouw leven. Jouw wereld. En onthoud altijd... je bent niet slechts één aankoop, één opleiding, één compliment verwijderd van geluk. Je bent er slechts één gedachte van verwijderd. Wees welkom! 

Data en prijzen

Geplande data voor het jaar 2019/2020 (onder voorbehoud)
* Vrijdag 30 augustus
* Vrijdag 15 november
* Vrijdag 17 januari
* Vrijdag 28 februari
* Vrijdag 10 april

Tijden van de workshop
van 9.30 tot 16.00 uur

Prijs
De kosten voor Theater van het Leven zijn 169 euro incl BTW per dag.

Locatie
De Theater van het Leven dagen zijn op onze locatie (kraayenberg 8020) in Wijchen. GaveMensen heeft haar intrek genomen in de Broedplaats. Dit is de achterkant van een schoolgebouw met schattige rood/gele ramen. Je ziet de puntdaken vanuit de wijk. Volg de borden ‘broedplaats’ om de ingang te vinden.

Lunch en verzorging
Gedurende de dag wordt er gezorgd voor voldoende koffie/thee/sap en versnaperingen. We regelen via een plaatselijk zaakje luxe belegde vers afgebakken minibroodjes voor de lunch. Belegsoorten variëren per dag en bestaan uit o.a. Gerookte Zalm, Carpaccio, Roompaté, Brie, Geitenkaas, Parmaham, Chorizo, Gezond en Rosbief, allen met bijpassende garnering en dressing. Over het algemeen is er voldoende variatie voor iedereen.

Jeaaahhh ik wil giechelen!

Ik verklaar met het inschrijven via onderstaande link dat ik mij helemaal kan vinden in rule number six en mezelf in ieder geval deze ene dag minder serieus ga nemen.