'Oohhhh... Xandra... jij hebt zoveel mooi aanbod. Hoe moet ik hier ooit uit kiezen?' Die opmerking werd me de afgelopen jaren enkele keren toegeworpen. Meestal door mensen die over het algemeen helemaal niet van plan waren te kiezen. Herken jij deze gedachte?

Wil jij het liefste alles? Niet kiezen uit wélke opleiding het beste past.... maar écht in actie schieten, met je neus in de wind en dansend met je angsten. Freewheelen met je passie, je toekomst tegemoet, de held zijn in je eigen leven, je podium pakken en ontsnappen aan de middelmatigheid. Leven vol verwondering, een spoor van tranen op je wangen en een glimlach zo groot dat je mondhoeken je oren ervan raken. En het liefst allemaal tegelijkertijd!

Wil jij niet één van de opleidingen kiezen omdat je voelt dat kiezen voor jou verliezen is? Dan ben je hier bij het VIP-traject aan het goede adres! Een traject zo fantastisch gaaf dat je alles krijgt wat we aanbieden. En nog een beetje meer! 

Twee jaar lang de diepte in
Gedurende het VIP-traject doe je in al onze opleidingen. Dit zijn het Lef om te Stralen, de Moed om te Falen, de jaaropleiding Psychologie van Hoogsensitiviteit én krijg je toegang tot onze online trainingen. De volgorde waarin je dit doet is in principe aan jou, maar we raden je wel het volgende aan:

Jaar 1

Aan de slag

Het eerste jaar ga je aan de slag met jezelf én natuurlijk met je kennis van HSP. Je volgt de online training Wegwijs in de Wetenschap en je doet in ieder geval één van de opleidingen het Lef om te Stralen en de Moed om te Falen. Je ontdekt jezelf, je sterke kanten, je leert volgens je eigen waarden te leven én je gaat actief aan de slag met jouw uitdagingen. Allebei de opleidingen in dit eerste jaar is helemaal top!

Jaar 2

De diepte in

En dan... ga je de diepte in: de jaaropleiding de Psychologie van HSP it is! Inmiddels zijn de verschillende termen en theorieën niet nieuw meer voor je. Dé ultieme kans om door te gaan pakken en expert te worden op je vakgebied. In deze opleiding brengen we ook de Toolbox voor Veerkracht tot een samenhangend geheel en ontvang je nog tientallen nieuwe interventies. 

 

Jouw VIP arrangement (te boeken tot 1 augustus 2019) komt met enkele fantastische bonussen, te weten:

1. High tea met Xandra en onze andere VIPpers: onbetaalbaar! Een speciale behandeling tijdens je opleidingen krijg je natuurlijk niet als VIP. Bij GaveMensen is iedereen namelijk speciaal. Maar deze high tea is onbetaalbaar. Laat je dus eens lekker in de watten leggen :)

2. Je kunt mij al aan alle kanten benaderen met vragen. Tijdens de opleidingsdagen, in de diverse Facebookgroepen.. maar soms zit je gewoon even iets dwars, snap je het niet, wil je dat ik even met je meedenk. Speciaal voor jou als VIP krijg je de mogelijkheid mij te appen met je vraag. Ik sta 2 jaar lang volledig tot je beschikking daar waar het op jouw groei aankomt. 

Een overzicht:

Je leert in het Lef om te Stralen:
* Creatieve manieren waarop jouw klanten ontdekken wat hen anders maakt
* Momentum inzetten als tool voor verbeelding, verwoording en verwondering
* De focus van de ander te richten op de rode lijn in diens verhaal
* Een heldere focus in doelen neerzetten zodat je klanten bewuste keuzes maken
* Een andere kijk op stresssensaties ontwikkelen
* Richten op zingeving en hoe dat te bereiken

Je leert in de Moed om te Falen:
* Frequent falen in te zetten als tool voor innovatie, verandering en verbetering
* Verbondenheid te creëren door faalervaringen bespreekbaar te maken
* Improviseren (ook zonder materiaal) zodat je op elk moment aan de slag kunt
* Op welk gebied van durven falen iemand nog leerstappen te zetten heeft
* Train-de-trainer technieken om je eigen oefeningen te ontwikkelen

Je leert in de Psychologie van Hoogsensitiviteit (16x do/vr in schooljaar 2020/2021 ):
* Uitdieping van het HSP concept
* Stand van zaken in de wetenschap
* Stress en omgevingsgevoeligheid
* Toolbox (preventieve) interventies
* De kracht van kwetsbaarheid
* Div. ontwikkelingsmodellen
* HSP en differentiaaldiagnostiek

Klinkt dit als jouw traject? Het VIP traject is nog tot 1 augustus te boeken.
Klik op het plaatje hieronder en stuur me een bericht. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!