Jij bent
Jij bent een sensitieve stuiterbal, een creatieveling en oneindige optimist die altijd streeft naar vooruitgang en verbetering. Jij wilt onnadenkend en onbesuisd van al het moois te kunnen genieten. Je wentelen in ervaringen, pluizige gevoelens en verliefd worden op alles inclusief jezelf. 

Wij bieden
Wij bieden een gevoel van thuis komen bij jezelf. Leven met lef, liefde en luchtigheid. Door middel van yoga, een relaxweekend op een heel eigen privé eiland en een compleet jaartraject waarin je op avontuur gaat in je eigen leven. Wil jij je levenskunstvaardigheden vergroten? Dan is dit jouw keuze!

Waardoor jij
Waardoor jij geniet van het leven. Meer relaxed gewoon kunt ‘zijn’. Momentum in kunt zetten als tool voor verbeelding en verwoording. En niet enkel proactief in het leven staat maar letterlijk jezelf vleugels geeft!

Behoefte aan soulfood en flip flops?

Mellow Fest is het gevoel van thuis komen zonder thuis te zijn. Drie dagen op een eiland. Ontspanning, avontuur en plezier. Relaxt samenzijn tot in de vroege uurtjes en alles op je eigen tijd. Een vrijhaven voor pretspetters en creatieve ontdekkingen.

Denk jij bij Yoga aan kekke leggings, onmogelijke poses, wierook en kruidenthee? Think again! Lu Jong is intens en inspannend en toch geschikt voor elk lijf. Juist degenen die wat extra aandacht verdienen!

Zie het voor je. Een jaar lang zendtijd voor jouw ziel, baden in moeiteloosheid en de kracht van zachtheid ervaren. Dit Soul Leadership programma is te starten wanneer jij wilt. Laagdrempelig met maandthema's of all-the-way incl. coaching, workshops en coaching!

Omdat we onze kennis graag up-to-date houden, zijn onze trajecten altijd wetenschappelijk onderbouwd met de nieuwste inzichten. We beschikken over een registratie in het CRKBO, waarmee we voldoen aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs. Daarom kunnen we onze opleidingen en masterclasses BTW-vrij verzorgen en factureren. Lees hier als je benieuwd bent hoe de opleidingstrajecten beoordeeld werden.