Lach je hart licht en luchtig!

Omgevingsprikkels diepgaand verwerken. Out-of-the-box denken. Nét even verder doorvragen. Verbeteringsmogelijkheden ontdekken. Ten diepte jezelf durven zijn vraagt een behoorlijke portie durf wanneer anderen jouw visie niet zomaar aanvaarden. Creativiteit gedijt bij onvoorspelbaarheid, chaos en onvoorspelbaarheid. Het vergt dan ook een speelse houding om open te staan voor de verrassingen die het leven biedt, wetende dat - wat er ook gebeurt - je het op kunt vangen. Enkel zo kan openheid voor het leven een bron worden van innovatie en originaliteit. Zorgen voor verbinding met anderen. En in combinatie met het durven omarmen van onzekerheid is het exact datgene wat het nastreven van idealen mogelijk maakt. Het is daar waar mijn missie met GaveMensen begint. 

Geen balans maar opschudding & speelruimte!

Speelruimte in verbinding. Accepteer wat gek of anders is. Laat je eigenaardigheden zien. Toon jezelf, inclusief rafelrandjes. Leer kiezen voor verbinding en laat alles wat je voelt in dat proces er helemaal zijn. Ervaar dat door het toe te laten er geen enkele reden is om de verbinding te verbreken.

Speelruimte aan ervaringen. GaveMensen kenmerkt zich door het ervaringsgerichte karakter wat leidt tot diepgaand leren en innoveren. Zaken niet laten liggen, maar aangaan. Met jezelf. Op een introspectieve manier. 

Speelruimte in eigenheid. We geloven in een creatieve insteek en een vrije expressie wat leidt tot speelsheid en de luchtigheid. Leef en leer speels, sprankelend, creatief en vrij. 

Speelruimte voor kanttekeningen. Een onderzoekende houding. De combinatie van de theorie rondom hoogsensitiviteit en de meer praktijkgerichte opleidingen leiden tot een allesomvattend kennis- en ervaringsniveau met ruimte voor kanttekeningen. Onderzoek jezelf, je gevoelens en je overtuigingen.

Speelruimte buiten de lijntjes. Laat je innerlijke rebel vrij en ga met een bad-ass houding dwars door alle bullshit. GaveMensen leeft deze houding. Wij scheiden zin van onzin, doen wat werkt, zijn down-to-earth en praktisch maar zeker ook vlijmscherp. Wij hebben de ambitie een deuk te slaan in de wereld. Ook op zachte wijze kun je de wereld op de grondvesten doen schudden.Waarom doen we dat?

We leven in een wereld waarin we succes, geluk en gemak voorop stellen. Als ik me daar een voorstelling van maak dan ziet het balanceren tussen deze zaken er ongeveer uit alsof ik een speelbal ben bovenop een bergje, continue aan het zoeken naar gevaren en bang om ‘eraf te vallen’. Het geeft stress te denken aan alles wat er nog moet, alles wat mis kan gaan en alles wat ik kan voelen als ik mezelf niet kan handhaven bovenop die berg. Het zoeken naar rust en balans brengt zo uiteindelijk juist een gebrek aan het ervaren daaraan. 

We mogen daarom anders naar onze gevoelens en emotionele balans leren kijken. Stel, we zijn niet die bal bovenop de berg, maar we zijn een bal die in een kommetje ligt. Elke keer dat de bal zelf heel bewust naar de buitenkant gaat kan hij de ‘wand’ wat hoger maken. Zo leer je flexibel om te gaan met wat ‘schudding’ aan je systeem en ben je in staat om snel weer in balans te komen. En dát geeft een gevoel van rust. Dat kan overigens alleen maar als je de wand van het kommetje, of die hele gedachte daaraan niet al te serieus neemt. En exact dáár is het verschil gelegen! 

Wat levert dit op?

Je verbonden voelen. Ervaren gezien te worden. Grenzen verleggen en talenten optimaal benutten. Samen creëren we een omgeving die iedereen de kans biedt om zowel zichzelf als anderen te accepteren. Om harmonieus te kunnen leven en werken. Nu én later. Voeg daarom een sprankje zorgeloosheid toe aan het leven. Doe eens een dansje in de keuken. Geloof niet alles wat er in je hoofd opkomt. Laat verwachtingen los. En maak elke dag iemand gelukkig. Al is het alleen jezelf...