Je verbonden voelen. Jezelf en anderen ontdekken. Ervaren gezien te worden. Moed tonen. Groeien en talenten ontwikkelen. Trots ervaren. Grenzen verleggen en jezelf verbeteren. Samen creëren we een samenleving die iedereen de kans biedt om zowel zichzelf als anderen te accepteren. Om harmonieus te kunnen leven en samenleven. Nu én later. 

GaveMensen biedt speelruimte...

Speelruimte in verbinding. Accepteer wat gek of anders is. Laat je eigenaardigheden zien. Toon jezelf, inclusief rafelrandjes. Leer kiezen voor verbinding en laat alles wat je voelt in dat proces er helemaal zijn. Ervaar dat door het toe te laten er geen enkele reden is om de verbinding te verbreken.

Speelruimte aan ervaringen. Wij hanteren een ontwikkelingsgerichte houding en zijn veranderingsbereid. GaveMensen kenmerkt zich door het ervaringsgerichte karakter wat leidt tot diepgaand leren en innoveren. Zaken niet laten liggen, maar aangaan. Met jezelf. Op een introspectieve manier. Maar ook: Filosofisch en emotioneel uitdagend. 

Speelruimte in eigenheid. Xandra gelooft dat de door haar opgestarte Sensitieve Revolutie de wereld tot een gavere plek zal maken. We geloven in een creatieve insteek en een vrije expressie wat leidt tot speelsheid en de lol van het vieren. Leef en leer speels, sprankelend, creatief en vrij. 

Speelruimte voor kanttekeningen. Een onderzoekende houding en geboeid door de wetenschap, dat kenmerkt onze cursisten. We hanteren de stelling dat 'de waarheid' niet bestaat maar er vele theorieën, definities en modellen bestaan die allen op hun eigen wijze een kern van waarheid in zich hebben. De combinatie van de theorie rondom hoogsensitiviteit en de meer praktijkgerichte opleidingen leiden tot een allesomvattend kennis- en ervaringsniveau met ruimte voor kanttekeningen.

Speelruimte buiten de lijntjes. Laat je innerlijke rebel vrij en ga met een bad-ass houding dwars door alle bullshit. GaveMensen leeft deze houding. Wij scheiden zin van onzin, doen wat werkt, zijn down-to-earth en praktisch maar zeker ook vlijmscherp. Wij hebben de ambitie een deuk te slaan in de wereld. Ook op zachte wijze kun je de wereld op de grondvesten doen schudden.