• masterclasses
  • imperfect onderweg
  • supervisie
  • opleidingen
  • supervisie
  • 'Bij de kladden' coaching
  • Ondernemen is voor helden
  • avonturen club

Marianne Rongen – Regisseur de Wittering.nl 
Vol verbazing, verwondering en emotie heb ik mogen genieten van haar kwaliteiten. Heel veel kennis, vaardigheid maar bovenal liefde voor mensen.

Tijl Koenderink – Eigenaar Novilo
Xandra is een van die zeldzame mensen die de kennis rondom het begeleiden van (getalenteerde) mensen echt belichaamt. Het is geen kennis meer of een set technieken maar een staat van zijn. Iedereen die de kans krijgt om met Xandra te werken als trainer, coach, docent of begeleider zal de transformatie in zichzelf of zijn/haar organisatie direct merken.

Anouk PLantinga – Copyenco 
Xandra heeft een enorme rugzak vol tools en effectieve werkwijzen ter beschikking. Bovendien is ze niet bang om zichzelf te laten zien en dat maakt haar heel geloofwaardig. 

Ada Bruynes
De ontmoeting met Xandra was een groot cadeau! Ze weet binnen no time echte verbinding met me aan te gaan. Ze is gul met zichzelf en gul met haar tijd. Gul ook met haar kwetsbaarheid, inzicht en verworven wijsheid. Gul met bemoedigen en aanmoedigen. Gewoon een heel GUL mens. En dat heeft veel met me gedaan. Het gesprek met Xandra gaf me inzicht en uitzicht wat me in beweging bracht na maanden stagnatie. Het gesprek met Xandra gaf me het vertrouwen dat ik goed genoeg ben zoals ik ben en dat ik mezelf de wereld in mag gooien, ook op papier. Gewoon zoals ik ben. En daar is een mooie scriptie over schaamte uit voort gekomen. Dank Xandra!

Anita Heezen
Xandra hoort en ziet je echt! Ze heeft een giga kennis en kunde, maar nog belangrijker….ze coacht en begeleidt vanuit haar hart, met passie.

Kristel Zwartjes
Het contact met jou en de tips hebben een kettingreactie van actie-punten in werking gezet. Hierdoor zijn er voor mij de afgelopen periode veel leuke en innoverende dingen en mensen op mijn pad gekomen, waardoor ik nu kan zeggen dat ik bezig ben met het opzetten van een eigen coachingspraktijk gericht op scholieren en volwassenen die beelddenker zijn. Daarnaast ben ik een boek aan het schrijven omtrent studeren en beelddenken. Ik begin met beelddenken omdat dit voor mij bekend terrein is en ik nog veel wil leren omtrent hoogbegaafdheid. (ik ben zelf namelijk zowel hoogbegaafd als beelddenker), Ik wist dit beide al wel een tijdje, maar nu kan ik het omzetten in iets positiefs! Door de jaren heen, heb ik eigenlijk al heel veel mensen geholpen, maar eigenlijk altijd vanuit het punt, dat het heel normaal is iedereen maar te helpen. Dank je wel Xandra, jouw tips hebben mij veel open deuren gebracht!

Jacob Jan Voerman – leraar, schrijver en verteller 
Uitzonderlijk goed, in de letterlijke betekenis van het woord. Ik heb iets tegen alle feel good, be yourself, follow your passion, everything begins with why-achtige initiatieven. Omdat er heel veel enthousiaste mensen zijn die net zelf de wow hebben gevonden, en het eerst dat ze gaan doen is dat delen. Internet is overstelpt. Dit is één van de weinige uitzonderingen. Het zelfs nog een uitzondering op de uitzonderingen. Xandra is echt heel goed. Ze kijkt verder dan haar neus lang is. Ze durft dieper te kijken dan haar pijn diep is. En ze heeft het vermogen om op hart én verstandsniveau met die inzichten iets te doen. Als je alle blabla zat bent, als je alles al gehoord hebt, kun je hier komen om echt nieuwe dingen te ontdekken, in een sfeer waarbij je je meer dan welkom voelt. Het fijne is dat je jezelf bij Xandra niet hoeft te verdedigen waardoor je eigenlijk ongemerkt snel tot de kern kunt komen! 

 Jorus Rompa 

 De Kunstfabriek

quote-left

Mijn ervaring met Xandra?

Doortastende kwetsbaarheid..